NATURA CORSO DI FOTOGRAFIA

Els prestigiosos fotògrafs Sebastià Torrens i José B. Ruiz impartiran un curs de fotografia de natura a Eivissa el proper mes de maig, en nivell bàsic, intermig-avançat.

Es tracta d’una iniciativa de Ibiza foto club amb el patrocini del Consell d’Eivissa i Reciclatge ca na Negreta.

El mallorquí Sebastià Torrens és un fotògraf professional que ha publicat les seues imatges en revistes com National Geographic circa Nat i és coautor de llibres com Les aus de s’Albufera: la nostàlgia del fang. L’alcantí José B. Ruiz és el fotògraf espanyol especialitzat en natura que ha rebut més premis internacionals i és autor del llibre El fotógrafo en la naturaleza. Guia completa para la era digital.

Els cursos s’impartiran durant els dos darrers caps de setmana del mes de maig i les places són limitades. Els preus són de 30 e 35 euros per als nivells bàsic (22, 23 e 24 maggio), impartit per Torrens, i intermig-avançat (29, 30 e 1 maggio), de José B. Ruiz, rispettivamente, mentre que els dos cursets sencers tenen un preu de 50 EUR.

Els seminaris tendran lloc a la seu del Consell d’Eivissa, mentre que les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic ibizafotoclub@gmail.com.

GUIDA a perderti in
VITA ARTISTICO D'EIVISSA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA