Day School della Pace e la Nonviolenza IBIZA


Il 30 de gener es commemora la mort del líder nacional i espiritual de la India, el Mahatma Gandhi, assassinat a tirs per un fanàtic hinduista el 1948.

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) va ser declarat per primera vegada el 1964 com iniciativa pionera, no governamental, independent i voluntària d’Educació No violenta i Pacificadora del professor, poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal.

A l’illa d’Eivissa es celebren actes als centres educatius i institucions públiques, la qual cosa representa una bona oportunitat de contribuir a que aquests llocs es converteixin en instruments de pau i enteniment entre persones de distinta formació, gara, cultura i religió.
A questo proposito, la consellera de Política Social i Sanitària, Patricia Abascal, i el conseller de Política Educativa i Cultural, Mariano Torres, han rebut al saló de plens del Consell als pares, mares i alumnes de l’Escola de primera infància. També han hagut mostres semblants a altres centres i institucions de l’illa, com ara a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany (Nella foto).

+ INFO: www.mundibiza.com

GUIDA DI PERSO
NELLA VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA