EIVISSA MEDIEVALE 2010

Della 7 a l’9 de maig es celebra al recinte emmurallat de la ciutat vella d’Eivissa la Fira Medieval, que acull mercats d’artesania, mags, burattini, bufons, joglars, malabaristesque donen color i ambient a tota la ciutat.

Vedere la galleria fotografica

Ibiza medievale, que commemora la declaració de la ciutat com a Patrimoni de la Humanitat de 1999, transforma el casc antic d’Eivissa, anomenat Dalt Vila, en un mercat en el qual trobarem més de 100 parades de venda, diversos tallers demostratius d’oficis artesanals, centenars d’artistes d’animació que realitzen actuacions al carrer, teatres, mostre…
 

Aquests actes commemoratius, que es celebren cada any durant el segon cap de setmana de maig, es centren fonamentalment en aspectes relacionats amb la cultura d’Eivissa, ciutat que ha estat refugi de fenicis, romans i àrabs. questo, es traça un recorregut de més d’un quilòmetre per Dalt Vila que es divideix en zones temàtiques on es pot gaudir de tot tipus d’activitats relacionades amb l’època medieval com jocs medievals per a nens, exhibició de falconeria, el toc tradicional de les campanes de la Catedral d’Eivissa del segles XVI-XVII, lluites medievals, dansa i música àrab, acrobàcies i malabars i granja d’animals, entre d’altres.

Referent a les exposicions, el Museu Arqueològic d’Eivissa ofereix una mostra de restes arqueològiques des de l’època púnica a la medieval. I a la Necròpoli Púnica del Puig des Molins veurem enterraments de l’època fenici-púnica, ambdós amb entrada gratuïta.

+ INFO: www.ibizatourist.info

Ibiza-Click.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuireFORUM-CLICCA