Extremadura APERTA SEDE IN IBIZA

"Aquesta és una casa per a tots", va dir molt emocionada Paquita Sánchez mentre convidava a tots els presents a firmar el llibre de visites i a fer-se una foto per al record el passat dissabte 27 de setembre durant la inauguració de la Casa Extremenya dIbiza e Formentera, ubicada a l’avinguda Isidor Macabich, 63, torre 1, Locale 3, al costat de l’oficina de correus.
Al voltant d’unes 80 persones van transmetre l’enhorabona a la junta directiva presidida per Angel Martín que pretenen fer d’aquest espai un centre de difusió dels costums i tradicions extremenyes, a més de presentar un ampli calendari d’activitats que passen per tallers de manualitats, repàs escolar de francès, computer, balls de sevillanes i iniciació en la practica de patins. Polítics i representants de les principals entitats de l’illa, així com dirigents del col·lectiu d’associacions d’estrangers es van fer presents en l’acte d’inauguració.

L’esdeveniment es va iniciar amb la benedicció del local a càrrec del sacerdot Francesc Torres Peters i després de les paraules dels principals representants polítics es va oferir una demostració gastronòmica de productes típics d’Extremadura. Entre els presents es podria enumerar a les conselleres Patricia Abascal i Carmen Domínguez, a més del primer tinent alcalde d’Eivissa, Santiago Pizarro. Els extremenys van indicar que la seva entitat ha pres molt apogeu durant aquests últims anys, de fet entre els seus socis es podrien comptar fins 300 persone.

Infine, Paquita Sanchez, una de les protagonistes visibles d’aquesta entitat, va convidar els extremenys i tot el públic que faci ús d’aquestes instal·strutture. Els interessats poden contactar al telèfon 971391505, 971313344 e 667020592.

Per Efrain Espinoza

 

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA DI’IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA