PRESENTAZIONE DEL LIBRO "E 'polvere da sparo"

L’arqueòloga Glenda Graziani presenta el llibre “Es Polvorí”. Questo libro, tercer volum editat dins la col·lecció “Edificis i Monuments Singulars”, està patrocinat pel Pla d’excel·lència turística i l’Arxiu històric de l’Ajuntament d’Eivissa, i ha estat imprés en versió trilingüe (català, Spagnolo e inglese).

Rere els dos primers volums, que tractaven sobre el mercato vecchio Ho la Monument als corsaris rispettivamente, aquest tercer llibre presenta la història de l’edifici des Polvorí, construcció del segle XVIII rehabilitada l’any 2008 grazie al supporto·laboració del Consell d’Eivissa a través del Pla Insular d’Obres i Serveis. Integrat al baluard de Santa Llúcia, avui en dia es Polvorí és seu de congressos, mostre,  trobades internacionals i cursos, convertint-se en un espai emblemàtic i aprofitable.

cavolo·lecció és va crear amb l’ànim de difondre i donar a conèixer els edificis i monuments més emblemàtics i el seu valor històric, social i cultural. Graziani ha desenvolupat una gran tasca d’investigació històrica i documental permanent de l’edifici. Tota la investigació començà amb un seguiment de l’obra durant la reforma de l’edifici l’any 2008, quan es trobaren tres petites estructures, Che cosa, un cop documentades forçaren una recerca informativa per poder-les interpretar.

Presentació del llibre “Es Polvorí
Giovedì, 3 di dicembre
alla 20:00 ore
È Polvorí (Baluard de Sant Llúcia).

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA