FUN CALÉ EN EL FESTIVAL SUN SESSIONS

giovedi, 2 di luglio, en el festival benèfic organitzat per IbizaGaza actuarà el grup eivissenc Fun Calé telonejant a Nacho Cano i a Ojos de Brujo. Aquí pots veure’ls en l’actuació que varen oferir en un Concurs de rock organitzat per l’associació cultural Sargantana Rock.

Fun Calé neix en la primavera de 2006 amb José i Manu (cantant i baixista) i tres joves músics de flamenc (Pedro, Luis i Ismael). Tot d’una hi participen en el concurs de Sargantana Rock i queden finalistes.

Incorporen durant un temps a David Adan a la bateria i esl llavors quan el grup es llança a tots els escenaris que l’obren les portes. Durant tot aquest temps agafen taules per tal de seguir creixent. Entre les seues actuacions més destacades es troben l’espectacle flamenc "Federico, vida y muerte de un poeta"; tres concerts a Madrid (Café La Palma, Sala Taboo i Contraclub) així com les actuacions d’Eivissa en agost del 2008 i en gener de 2009 a Barcelona juntament amb Juanito Makande y la Banda Formal.

En l’actualitat, Fun Calé sono: Dani Marín, batteria; Pedro Brekon, percussioni; Manuel Fernández, sotto; Luís González, guitarra eléctrica i José Manuel Vargas, voce.


FESTIVAL SUN SESSIONS
2 luglio
19:30 ORE
HIPÒDROM SANT RAFEL
FUN CALÉ
NACHO CANO
OJOS DE BRUJO

GUARDA LE PRESTAZIONI

+ INFO: www.musicaibiza.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Related Posts

MOSTRE PRESSO LA 3 PER LA 9 NOVEMBRE
ROSITA DON LA FANCIULLA A SANT VICENT DE SA CALA
CARTELLERA EIVISSA
BILLBOARD DI IBIZA
PORT STORIA
Fare clic su-ROOM.es visita il PUTXET HOTEL

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

FUN CALÉ EN EL FESTIVAL SUN SESSIONS

Il giovedì, 2 Luglio, en el festival benéfico organizado por IbizaGaza actuará el grupo ibicenco Fun Calé teloneando a Nacho Cano y a Ojos de Brujo. Aquí puedes verlos en la actuación que ofrecieron en un Concurso de rock organizado por la asociación cultural Sargantana Rock.

Fun Calé nace en la primavera de 2006 con José y Manu (cantante y bajista) y tres jóvenes músicos de flamenco (Pedro, Luis e Ismael). Enseguida participan en el concurso de Sargantana Rock y quedan finalistas.

Incorporan durante un tiempo a David Adan a la batería y es entonces cuando el grupo se lanza a todos los escenarios que le abren las puertas. Durante todo este tiempo cogen tablas para seguir creciendo. Entre sus actuaciones mas destacadas se encuentran espectáculo flamenco "Federico, vida y muerte de un poeta"; tres conciertos en Madrid (Café La Palma, Sala Taboo y Contraclub) así como las actuaciones de Ibiza en agosto del 2008 y en enero del 2009 en Barcelona junto a Juanito Makande y la Banda Formal.

Oggi, Fun Calé sono: Dani Marín, batteria; Pedro Brekon, percussioni; Manuel Fernández, sotto; Luís González, guitarra eléctrica y José Manuel Vargas, voce.

FESTIVAL SUN SESSIONS
2 LUGLIO
19:30 ORE
HIPÓDROMO SAN RAFAEL
FUN CALÉ
NACHO CANO
OJOS DE BRUJO

GUARDA LE PRESTAZIONI

+ INF0: www.musicaibiza.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

¿Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *