LETTERATURA E VIAGGIO UIB

La seu de la Universitat de les Illes Balears, (UIB) a Eivissa acull un nou cicle de conferències que du per títol: Literatura i viatge: Un espai per a la coneixença i l´intercanvi, amb el qual es vol aprofundir en la literatura de viatges des de diverses perspectives.

Les conferències comencen el dia 21 de gener amb la xarrada Tres visions diferents del viatge al Mediterrani: Jules Michelet, Tetsuro Watsuji i Henry Miller a càrrec del escriptor eivissenc Vicente Valero.

El cicle està organitzat per la UIB amb la col·laboració del Consell d’Eivissa i la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAMERA). L’entrada es gratuïta, tot i que les persones interessades a obtenir un certificat d’assistència hauran de pagar una quota d’entre 20 e 45 EUR.

El perfil de les possibles persones interessades en aquestes xerrades és ampli, perquè es fa extensible a estudiants d’Educació Infantil i Especial, així com Història, Letteratura, Humanitats, estudis culturals i d’art i fins i tot turism.

Programma

21 di gennaio: Tres visions diferentes del viatge al Mediterrani: Jules Michelet, Tetsuro Watsuji i Henry Miller, per Vicente Valero, scrittore.

28 di gennaio: Marià: L’illa del viatge interior’a càrrec de Bartomeu Ribes, poeta

4 febbraio: Josep Pla a la Itàlia mediterrània, per Patrizio Rigobon, de la Universitat de Venècia.

11 febbraio: Un hivern a Mallorca, de G. Sand: el viatge com a fiascoper Sebastià Perelló, scrittore.

18 febbraio: La poètica del viatge: les escriptores nòmades, per Helena Alvarado (‘Nora Albert’), poeta.

Totes les xerrades són a les 19:00 hores a la seu de la UIB: carrer de Bes, 9. Ibiza.

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA