MAGICLOWN 2009

Prop de 20 companyies ompliran Sant Josep de vida, ritme, color i humor durant el Magiclown.
Della 13 per la 17 maggio, seccions del festival com la Mostra Internacional o el Carpaclown aproparan a la zona costanera de Cala de Bou una cuidada selecció d’espectacles dels quals podran gaudir públics de totes les edats.

Vedi programma completo

Organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep en col·laboració amb Coperactiva Cultural, aquest esdeveniment compta amb el suport del Govern Balear i de la Fundació per a la Promoció Turística d’Eivissa juntament amb el Consell.

El plat fort del festival, ilMostra Internacional , rep una cuidada selecció d’artistes i companyies durant les nits del festival.Toni Albà Leo Bassi Jango Edwards & Màgic Andreu, Gregor Wollny, Jorge Blass i Deabru Beltzak són les propostes d’aquesta quarta edició amb les quals es veurà representat el millor de l’humor estatal i internacional.

L’atenció cap al teatre i l’humor balear és un altre dels plats forts de la programació i se centra en la programació d’unespai balear, en el qual diverses companyies de les illes presentaran els seus espectacles davant el públic durant el festival.

Agala femenina de clown i màgia a la vora de la platja i altres actuacions de companyies estatals de màgia, clown, nou circ o malabars, completen el cartell d’aquesta edició del Magiclown 2009, organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep.

Formaclown i grans mestres

Torna el programa formatiu Magiclown a l’illa de la mà del famós bufóLeo Bassi , acompanyat per l’argentíHernán Gené , reconegut amb un Max al millor espectacle,Pep Vila , actor de la prestigiosa companyia Els Joglars iAntón Valén , el clown que va enamorar el Cirque du Soleil i l’Slava, fan d’aquest combinat tota una oportunitat d’introduir-se o completar la formació en diverses disciplines artístiques relacionades amb l’humor.

Formaclown és un dels espais docents més dinàmics de l’escena formativa estatal i ja està obert el termini per poder entrar a formar part de la família màgica del clown. A més d’oferir la possibilitat de formar-se amb els millors a un preu molt abellidor, Magiclown 2009 també facilita l’allotjament a l’alumnat per un preu de 20 euros nit amb pensió completa. En la Webmagiclown.org es poden consultar les normes d’inscripció i fer-la efectiva.

Caràcter social i solidari.

Magiclown arriba enguany a la quarta edició i es presenta amb una clara vocació social i integradora.
A més de l’envelat instal·lat a Cala de Bou, altres espais com hospitals, centres d’ensenyament secundari i residències per a gent major de lilla són alguns dels escenaris previstos on ressonarà el riure compromès i sanador del festival. Dintre del programa del festival, sabato 16 maggio alle 12.30 h, l’envelat acollirà la celebració d’una actuació especial per als majors de la zona i el diumenge 17, també a les 12.30 h, un espectacle orientat al públic infantil. Inoltre, els nens i nenes podran aprendre i gaudir la tarda del dissabte 16 i el matí del 17 de maig d’una sessió de jocs interactius instal·lats en els voltants de l’envelat.

Les rialles arriben també al Magiclown de forma solidària.

Amb envàs de cinema documental, el clown es presenta com a eina de transformació de la realitat de les comunitats indígenes del sud-est mexicà. Aquest filmCaminando la Risa, forma part del programa solidari de Magiclown 2009.

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

MAGICLOWN 2009

Vicino a 20 compañías llenarán Sant Josep de vida, ritmo, color y humor durante el Magiclown.
Della 13 per la 17 maggio, secciones del festival como la Mostra Internacional o el Carpaclown van a acercar a la zona costera de Cala de Bou una cuidada selección de espectáculos de los que podrán disfrutar públicos de todas las edades.

VER PROGRAMA COMPLETO

El plato fuerte del festival, ilMostra Internacional, recibe a una cuidada selección de artistas y compañías durante las noches del festival. Toni Albà, Leo Bassi, Jango Edwards & Magic Andreu, Gregor Wollny, Jorge Blass y Deabru Beltzak son las propuestas de esta cuarta edición con las que estará representado lo mejor del humor estatal e internacional.

a atención por el teatro y el humor balear es otro de los platos fuertes de la programación y se centra en la programación de unEspai Balear en la que diversas compañías de las islas presentarán sus espectáculos ante el público durante el festival.

Una gala femenina de clown y magia a pie de playa y otras actuaciones de compañías estatales de magia, clown, nuevo circo o malabares, completan el cartel de esta edición del Magiclown 2009 organizado por el Ajuntament de Sant Josep.

Formaclown y grandes maestros.


Vuelve el programa formativo Magiclown a la isla de la mano del afamado bufón Leo Bassi, que acompañado por el argentino Hernán Gené, reconocido con un Max al mejor espectáculo, Pep Vila, actor de la prestigiosa compañía Els Joglars y Antón Valén, el clown que enamoró a circo del Solei y la Slava, hacen de este combinado toda una oportunidad de introducirse o completar la formación en diversas disciplinas artísticas relacionadas con el humor.

Formaclown es uno de los espacios docentes más dinámicos y alocados de la escena formativa estatal y ya está abierto el plazo para poder entrar a formar parte de la familia mágica del clown. Además de ofrecer la posibilidad de formarse con los mejores a un precio muy apetecible, Magiclown 2009 también facilita el alojamiento al alumnado por un precio de 20 euros noche con pensión completa. En la Web magiclown.org se pueden consultar las normas de inscripción y hacer efectiva la misma.
Carácter social y solidario

Magiclown llega este año a la cuarta edición y se presenta con una clara vocación social e integradora. Además de la carpa instalada en Cala de Bou, otros espacios como hospitales, centros de enseñanza secundaria y residencias para gente mayor de la isla son algunos de los escenarios previstos donde resonará la risa comprometida y sanadora del festival.

Dentro del programa del festival, Sabato 16 da maggio alla 12.30 h, la carpa acogerá la celebración de una actuación especial para los mayores de la zona y el domingo 18, anche per il 12.30 h, un espectáculo orientado al público infantil. Inoltre, los niños y niñas podrán aprender y disfrutar la tarde del sábado 16 y la mañana del 17 de mayo de una sesión de juegos interactivos instalados en las inmediaciones de la carpa.

Las risas llegan también al Magiclown de forma solidaria.

Con envase de cine documental, el clown se presenta como herramienta de transformación de la realidad de las comunidades indígenas del sureste mexicano. Este filmeCaminando la Risa, forma parte del programa solidario de Magiclown 2009.

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDA DI PERDERSI IN
VITA ARTISTICO IBIZA
¿Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

MAGICLOWN 2009

El Magiclown, Trobada Internacional de Màgia i Clown, tornarà a inundar de rialles, art i festa la zona costanera de Cala de Bou (San Jose) per quart any consecutiu entre el 13 Ho la 17 maggio. Això és així gràcies a les desenes d’actuacions que es portaran a terme durant aquests cinc dies.

Companyies internacionals, alumnat vingut de mitja Europa i artistes de renom seran els ingredients d’aquest menú de degustació humorístic.

Organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i gestionat per Coperactiva Cultural, Magiclown és un festival de màgia i humor que proposa un ampli programa d’actuacions i formació centrat en l’humor i la comicitat com a llenguatge universal.

Com l’any passat Magiclown projecta la seua dimensió social amb nous i diversos continguts integradors, amb la intenció de dur un gra d’esperança als llocs més necessitats del Planeta. L’escola de Pallassos de Chiapas, a Mèxic, també rep el suport i la solidaritat de Magiclown.

Amb l’esperit d’apropar entreteniment, formació i, sobretot, la revolució interior del riure, es posa un any més en marxa la maquinària d’aquesta original proposta.

+ INFO: www.ibiza-arts.com

MAGICLOWN 2009

CALA DE BOU, SANT JOSEP DE SA TALAIA
IL 13 PER LA 17 mAGGIO

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA Di’IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Related Posts

CROSTATA
BILLBOARD DI IBIZA
LA STRADA DEL CARNEVALE A SANT JOSEP
CANTAIRES a Sant Joan
ISOLE DEL TURISMO FIERA ORNITHOLOGICAL
Chiusura della mostra ¿CULTURA(S)?

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

MAGICLOWN 2009


El Magiclown, Encuentro Internacional de Magia y Clown, volverá a inundar de risas, arte y fiesta la zona costera de Cala de Bou (San Jose) por cuarto año consecutivo entre el 13 E la 17 maggio.

Compañías internacionales, alumnado proveniente de media Europa y artistas de renombre serán los ingredientes de este menú de degustación humorístico que llenará Cala de Bou de sonrisas y luz durante cinco días.

Organizado por el Ayuntamiento de San José, y gestionado por Coperactiva Cultural Magiclown es un festival de magia y humor que propone un amplio programa de actuaciones y formación centrado en el humor y la comicidad como lenguaje universal.

Como el año pasado Magiclown proyecta su dimensión social con nuevos y diversos contenidos integradores, con la intención de llevar un grano de esperanza a los lugares más necesitados del Planeta. La escuela de Payasos de Chiapas, en México, también recibe el apoyo y la solidaridad de Magiclown.

Con el espíritu de acercar entretenimiento, formación y sobre todo, la revolución interior de la risa, se pone un año más en marcha la maquinaria de esta original propuesta.

MAGICLOWN 2009

CALA DE BOU, SANT JOSEP DE SA TALAIA
IL 13 PER LA 17 mAGGIO

+ INFO: www.ibiza-arts.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA
 
¿Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *