POMODORO SULLA SPIAGGIA

El límit entre els municipis de Sant Antoni i de Sant Josep, a la platja des Pouet serà l’escenari aquest dissabte, 6 Settembre, de la batalla entre romans i cartaginesos, en uns dels actes del programa de festes de Sant Bartomeu. A la mateixa platja s’enfrontaran els dos exercits en una batalla a tomacades (hi ha 500 quilos reservats, de tomates). Els habitants de Sant Antoni es fiquen en el paper de cartaginesos, mentre que els de Sant Josep encarnen als romans.

Hi haurà un apropament al costat històric, amb una batalla precedida per un breu tractat de pau que no arriba a prosperar, per la qual cosa s’iniciarà la lluita. En concloure està previst un concert de música en viu i una torrada.
Centenars de persones s’enfronten en la famosa batalla de romans contra cartagineses en una lluita que s’ha convertit en una divertida tradició en els darrers anys, mentre recorden cóm s’enfrontaren els cartaginesos i els romans a l’arena de la platja. Vesins i vesines d’ambdues municipis es disfressen de guerrers d’època antiga i construeixen armaments fets de cartó per tal d’emular, de forma amena i divertida, l’enfrontament entre ambdues contrincants de l’època clàssica.


Programma:


18:00 ore, concentració dels exercits:
Cartaginesi, davant de l’Ajuntament de Sant Antoni i romans, en el pàrking de El Ruedo.
19:30 ore, desembarcament:
Tractat de pau entre els dos exercits i batalla de tomates a la platja d’es Pouet
21:00 ore, torrada i concerts:
Amb les actuacions de Dbrois e La madre que los parió.

 
GUIDA a perderti in
LA VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire?  FORUM-CLICCA