POMAR, TRADICIÓ I AVANTGUARDA

Del 3 d’agosto al 8 de setembre de 2012 en el centre sociocultural s’Alamera (Eivissa).

Es tracta d’una proposta molt especial per aquest estiu. És especial per la combinació d’estils i tècniques que podem trobar però sobre tot per què mostra l’evolució creativa dels diferents membres d’una família eivissenca d’artistes: la família Pomar. 

Els Pomar desenvolupen el seu treball artístic a Eivissa des de fa molts anys i per primera vegada es recullen en un mateix espai les creacions de diferents generacions: la pintura de Antoni Pomar Juan, la fotografia del seu fill Antoni Pomar Bofill i la joieria de Pepin Pomar Juan i de la seua filla Elisa Pomar. Tots ells són grans creadors i artistes molt propers per als eivissencs: per la seua presència constant, per la seua implicació en la nostra societat i en aquest cas fins i tot per la seua ubicació, ja que tots els membres de la família han estat sempre molt vinculats al barri de La Marina, colindant amb el centro sociocultural s’Alamera. 

"Pomar. Tradicio i avantguarda" és un homenatge a la trajectòria d’aquesta família de creadors que s’ha anat reinventant al llarg dels anys. És un recorregut des de la tradició eivissenca més arrelada fins a l’experimentació de materials, estils, formats i perspectives més avantguardistes. I evidentment és una oportunitat única per a veure en un mateix espai una mostra conjunta amb una selecció de les seues obres.

ibiza-click.com

CULTURA Y OCIO EN UN SOLO CLICK