RUTES: NITS MÀGIQUES D’HIVERN. SANTA AGNÈS 2008.

Coincidint amb l’entrada de l’any, en gener ens omplim de bons propòsits. Tenim la magnífica oportunitat de gaudir d’una de les nits més màgiques, la del dimarts, 22 quan anem a delitar-nos amb la primera lluna plena de l’any que amés, junt a la del mes d’agost és de les més espectaculars i clares.

Altre bonica casualitat és que amés, coincideix amb les festes del poble, un d’aquells, encara es diuen llocs amb encant, en el qual encara podem fer la vista enrere i gaudir d’aquelles nits fredes d’hivern en les quals les gents s’arropaven les unes amb les altres, bevien vi pagès entre rialles, confraternitzant, després del tancament hivernal. Seria un vertader crim tombar-se damunt del sofà de casa fent "zapping", veritat?

Com a darrer regal us oferim participar en les festes del poble i a la nit contemplar el reflex romàntic de la lluna plena…. damunt els ametllers en flor. De fet, santa Agnès era coneguda per ser patrona dels enamorats, els quals la invocaven perquè els protegís en llurs amors quan sorgien entrebancs:

Gloriosa santa Agnès,
feu que el meu promès
pensi en mi i en cap més.

Paisaje

Pintura Naiff Sylvia Huber-. Gaensslen
 
GUIA PER A PERDRE’S A LA
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK