VIATGE AL PARADÍS AMB ARTISTES DE LES ILLES

Les sales d’exposició temporal del Museu Can Prunera de Sóller acullen fins el proper 14 de març l’exposició ‘Viatge al Paradís’ on hi participen quatre artistes d’Eivissa. La mostra arriba a Mallorca després de presentar-se a l’Hotel White House de Londres en el marc de la fira turística World Travel Market. 

"Viatge al paradís" aplega les propostes de 22 artistes de les Illes Balears, 4 d’ells d’Eivissa: Bonet Vallribera, Toni Pomar, Paco Romero y RomEro que han fet servir cada un el seu llenguatge i la seva estètica per crear una peça única i original que utilitza com a suport la superfície de maletes de viatge antigues. D’aquesta manera, cada artista convida a l’espectador a fer un viatge al seu paradís particular. 

El projecte expositiu comissariat per Xisco Barceló, Esther Ventura i Esteva Mas, fou concebut per potenciar la promoció dels artistes balears a l’exterior, així com afavorir un major coneixement de la pintura contemporània de les Illes. A tal efecte, la mostra s’acompanya de la publicació d’un llibre, que aplega a les seves pàgines imatges del procés creatiu dels artistes que participen, així com les seves reflexions vinculades als paradisos, al viatge i al viatger, a la recerca de la creació. 

L’exposició, de caràcter itinerant, compta amb la col·laboració dels següents artistes: Cristina Escape, Luis Vidal, Bonet Vallribera, Camargo, Jandro, Luis Maraver, Pacífic Camps, Carolina Amigó, Amelia Garcia, Toni Dionis, Paco Romero, Tolo Albertí, Pep Coll, Toni Pomar, Joan A. Sastre, Alaminos, Eduard Vich, Rom Ero, Nuria Román, Carles Gomila, Pep Suari i Dolors Comas.

+ INFO: www.ibizarts.es

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK