ENTRADES A LA VENDA DE “UN DIOS SALVAJE”

Ja s’han posat a la venda a Can Ventosa les entrades de l’obra “Un Dios Salvaje”, protagonitzada per Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón.

Es tracta d’una profunda tragèdia, les situacions de les qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia

Dos parelles es reuneixen. El fill una d’elles, de tan sols nou anys, ha pegat al de l’altre en un parc. Decideixen mantenir una entrevista per tal d’arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors tenen un discurs comú de tolerància i comprensió.

Amb la mateixa subtilesa amb la que comença la seva conversa se inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre un poc més gran, i així fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de costat qualsevol tipus d’acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori fins que la lluita comença entre ells mateixos. Tots contra tots.

Reza ha escrit una profunda tragèdia, les situacions de las qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia. Això sí, deixant intacte el missatge sobre la complexitat en les relacions humanes.
UN DIOS SALVAJE
作者: Yasmina Reza
地址: Tamzim Townsend
艺术家: Aitana Sánchez-Gijón, 马里贝尔·弗杜, Pere Ponce i Antonio Molero
星期五, 10 有 21:30 hores i
星期六, 11 4月 19:30 和 22 小时
地方: 可以托萨

+ 信息: www.ibizarts.es

指南 》 中迷失
人生的艺术化 的’伊维萨岛

你有什么要作出贡献? 论坛点击