ENTRADES A LA VENDA DE “UN DIOS SALVAJE”

Ja s’han posat a la venda a Can Ventosa les entrades de l’obra “Un Dios Salvaje”, protagonitzada per Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón.

Es tracta d’una profunda tragèdia, les situacions de les qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia…

Dos parelles es reuneixen. El fill una d’elles, de tan sols nou anys, ha pegat al de l’altre en un parc. Decideixen mantenir una entrevista per tal d’arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors tenen un discurs comú de tolerància i comprensió.

Amb la mateixa subtilesa amb la que comença la seva conversa se inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre un poc més gran, i així fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de costat qualsevol tipus d’acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori fins que la lluita comença entre ells mateixos. Tots contra tots.

Reza ha escrit una profunda tragèdia, les situacions de las qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia. Això sí, deixant intacte el missatge sobre la complexitat en les relacions humanes.
UN DIOS SALVAJE
Autor: Yasmina Reza
Direcció: Tamzim Townsend
Intèrprets: Aitana Sánchez-Gijón, Maribel Verdú, Pere Ponce i Antonio Molero
divendres, 10 a les 21:30 hores i
dissabte, 11 d’abril a les 19:30 i a les 22 hores
Lloc: Can Ventosa

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK