NIT DE PSICODÈLIA A ROCK NIGHTS: PSYCHEDELIC ROCK TRIP.

DISSABTE 12 DE JULIOL 23:00 H
LLOC: IBIZA ROCK HOTEL C/ESTRELLA SANT ANTONI

Si la setmana passada era el torn dels mítics vuitanta, aquesta setmana l’espectacle Rock Nights a l’Ibiza Rock Hotel de Sant Antoni aposta pe la psicodèlia a la seva darrer festa. Es tracta de Psychedelic Rock Trip, un viatge pel rock de les èpoques flower-power i posteriors, on els sons electritzants de les guitarres i els sintetitzadors es mesclaran amb les ulleres de sol gegants, els pentinats exagerats i minifaldilles.

Comptarà de nou amb l’actuació en directe dels molt psicodèlics OK Tokyo, que repeteixen a Rock Nights després de la seva bona acollida al Back to the future 80’s super blast. Aquest grup capdavanter de l’escena “indie” britànica donarà bona mostra de la seva electritzant barreja d’estils.

També com no la DJ resident Daisy Heartbreaker posarà tots els sons necessaris per a recrear l’univers psicodèlic de la festa, acompanyada de Marcos Torres, que barrejarà amb el seu talent habitual tot el pop, el soul i el garage que hi càpiga en aquest viatge.

I encara un convidat més: el DJ resident de la mítica sala Apol·lo de Barcelona “The Drunken Butterfly”, un dels DJ’s més reputats de Catalunya, que visita aquest estiu la nostra illa amb un important bagatge roquer sota el braç.

Aquí teniu, amants del rock i la psicodèlia, un nou viatge pel rock a Rock Nights.

Aconsegueix ja la teva entrada al millor preu a ibiza-tickets!


 

Per Javier Riera

GUÍA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK