EL FONS PITIÚS DE COOPERACIÓ CELEBRA LA SEUA FESTA D’ANIVERSARI

El Fons Pitiús de Cooperació va celebrar diumenge passat la seua festa d’aniversari a la plaça de l’Ajuntament de Santa Eulària. A la celebració de la festa anual es van unir les ONGs amb seu a Eivissa i Formentera que van allotjar les seues casetes d’informació sobre les seues activitats.
Aquesta commemoració, a més, va coincidir amb la campanya de sensibilització pel càncer de mama. A l’acte d’inauguració van estar les principals autoritats d’aquesta entitat, a més dels delegats d’una vintena de ONGs que estan vinculades als projectes i a l’àrea d’influència del Fons Pitiús, en cooperació internacional i codesenvolupament.

A l’esdeveniment, que va començar des de les 10 hores amb el muntatge i l’exhibició de les casetes d’informació de les entitats, li van seguir activitats de recreació dirigides a nens, famílies i visitants.

A partir de les 11.30 van començar les intervencions de les autoritats. Entre les entitats participants es podien contar la Creu Roja d’Eivissa i Formentera, el projecte de la Botiga Solidària, amb la seua proposta de comerç just, Mans Unides, Paz amb Dignitat, Infància amb Futur o Comunitat Humana.

Cadascuna de les taules d’informació oferien àmplia informació sobre projectes i activitats realitzades per cooperants, voluntaris a països com Àsia, Àfrica i Amèrica Llatina.

Per a Puchie Rial, una voluntària tibetana que viu a Puig d’en Valls la col·laboració humanitària que puguin fer els països desenvolupats és molt important per a millorar el nivell de vida i les condicions de grans sectors de països que requereixen de molt suport.

Puchie és voluntària de Comunitat Humana, una ONG que va començar les seues activitats humanitàries a l’octubre de 2005, amb l’objectiu de canalitzar ajuda cap a la solució de la problemàtica de nens necessitats al Tíbet.

Per Efrain Espinoza

GUIA PER A PERDRE’S
A LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK