UNA BONA ALTERNATIVA, LA FOTODEPILACIÓ

La fotodepilació mitjançant Llum Premuda Intensa (IPL) és un nou sistema còmode, segur, indolor i sobretot eficaç. S’han acabat les agulles, ceres o cremes; la fotodepilació aconsegueix l’eliminació del pèl no desitjat de forma ràpida, tant en homes com en dones, i a qualsevol part del cos.

Aquest sistema de llum premuda consisteix en l’emissió d’un eix de llum generada per una bombeta de flash, la llum és absorbida per la melanina continguda al pèl i convertida en calor. Aquesta calor intensa és conduïda a través del cabell fins al fol·licle, que en ser destruït queda impossibilitat per generar nous pèls, però sense afectar el teixit.

Hi ha dos factors principals que incideixen en la durabilitat del tractament.

D’una banda el color, tant el de la pell com el del pèl i el grossor del mateix. Està àmpliament comprovat que els millors resultats s’aconsegueixen en pells clares amb cabell fosc.

D’altra banda, la fase de creixement del cabell. Només s’eliminen en cada sessió aquells cabells que estan en fase de creixement, per la qual cosa es requereixen diverses sessions per eliminar els pèls de la zona a tractar, però podríem fer una mitja d’entre 6 i 8 sessions, depenent de cada cas, i una vegada finalitzat el tractament, només es recomana un seguiment anual.

Sol hem de seguir una sèrie de consells per a un resultat òptim:

No prendre el sol en un període de tres setmanes prèvies al tractament i/o les tres següents al mateix.
No utilitzar decolorants per al borrissol.
No depilar-se la zona a tractar amb cap sistema que arrenqui el cabell de soca-rel. (cera, pinces, etc.)

Seguint els consells, aconseguirem mantenir una pell suau i lliure de cabell.

+ INFO: www.spa-click.com

 

GUIA PER PERDRE’S
EN LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens una cosa per aportar?: FORUM-CLICK