EIVISSA ACOLLIRÀ EL NOU CORTE INGLÉS

Feia dies que corria el rumor i finalment s’ha confirmat: Eivissa serà seu d’un nou Corte Inglés. La important empresa de gran superfícies ha decidit finalment, després de molts anys de valorar la possibilitat, instal·lar-se a la nostra illa. Eivissa serà la segona ciutat de les Balears que disposi d’aquests grans magatzems, després de Palma.
Així ho va declarar ahir mateix a Madrid davant dels seus accionistes Juan Carlos Alborch, responsable de l’empresa. La zona escollida per a la ubicació serà la que actualment conforma la zona de ses feixes pertanyent a es Pratet, actualment ocupada per les restes de l’antiga plaça de toros.

 

S’ha triat aquesta zona per diverses raons: els propietaris del solar estaven demanant des de feia temps el permís de l’ajuntament per a poder construir-hi, ja que s’estava convertint en una zona deprimida de la ciutat. Això, juntament amb la baixada del sol per la crisi immobiliària, ha fet que s’hagi pogut vendre a preu molt assequible, encara que no disposem de xifres reals.

 

Un altra motiu que ha fet decidir-se al responsables de El Corte Inglés S.A, és la proximitat amb el centre i amb la zona “de compres”, com és l’eixample de Vara de Rei.

 

El començament de les obres de construcció està previst per a abril del 2009, i encara falta fixar una data més concreta per a la seua finalització. Des d’Ibiza-click us mantindrem informats.

GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK