COMENCEN LES REBAIXES A EIVISSA!

Com sempre, després de les festes de Nadal, comença el període de rebaixes. Perfecte per renovar vestuari o comprar aquell electrodomèstic que necessitam. La Conselleria de Salut i Consum recomana fer un consum responsable durant el període de rebaixes que ara comença. L’objectiu és equilibrar les necessitats amb el propi pressupost.
Les rebaixes són una molt bona ocasió per comprar allò que es necessita a un preu més avantatjós, però sempre s’ha de fer de forma segura, saludable, sostenible i solidària. La Direcció General de Consum ha rebut, en anteriors campanyes, poques reclamacions relacionades amb les rebaixes. Es considera que les rebaixes són un moment important perquè els comerciants reforcin la confiança dels consumidors i perquè aquests duguin a terme un consum responsable, tenint en compte la qualitat i seguritat dels productes i serveis. 

S’ha de recordar que durant el període de rebaixes, s’han de tenir presents les següents qüestions: 

-Els productes no poden ser adquirits pel venedor especialment per a la venda en rebaixes, han de ser productes que hagin estat a la venda amb anterioritat

-S’ha d’indicar clarament el preu rebaixat juntament amb el preu anterior, i han d’estar correctament etiquetats

-L’anunci de vendes en rebaixes en general, ha d’afectar com a mínim a la meitat dels productes oferts en l’establiment comercial. Això, sense perjudici que pugui anunciar-se l’oferta de cada article en concret, que ha de ser degudament identificada i diferenciada de la resta. 

Els preus de venda han de figurar tant als aparadors com a l’interior del comerç. 

-S’han de diferenciar les vendes en rebaixes d’altres tipus de vendes a preus inferiors als habituals, com les vendes en liquidació, que es produeixen pel tancament o canvi de negoci; les vendes de saldos, que es realitzen sobre productes deteriorats; o les ofertes, que es refereixen a un producte concret per a la seva promoció. 


GUIA PER A PERDRE’S
A LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK