ACTES DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A SANT JOSEP

 

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha organitzat per commemorar el Dia internacional de les dones una sèrie d’activitats que es celebraran a partir de dijous, 5 de març, i fins el proper dissabte, 7 de març.
Dijous, 5 de març a partir de les 20:00 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia haurà una sessió de contacontes a càrrec d’Encarna de las Heras, per a gent adulta, així com la declaració institucional de la corporació en favor de la igualtat de les persones i el recolzament a les dones. 

El programa d’activitats continuarà el divendres, 6 de març, a les oficines municipals de Can Jurat, a Sant Jordi, a partir de les 18:00 hores amb l’exposició dels treballs de pintura, costura i artesania realitzats per les dones de Sant Jordi que participen en les activitats artesanals ofertes per aquest Ajuntament i l’Associació de Cala de Bou. Aquest acte té com a objectiu que totes les dones que han participat en els diferents tallers es coneguin i puguin establir una programa d’activitats, el dissabte tendra lloc una festa al local de l’Associació de Vesins de Cala de Bou amb aperitius i ball amenitzat pel grup musical comunicació fluida.

Per acabar amb aquest Zandombe. La festa començarà a partir de les 21:00 hores fins la mitjanit.
GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK