SISENA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE GAI I LÈSBIC D’EIVISSA

Més de 500 pel·lícules optaren a participar en el Festival del Mar que tendrà lloc del 19 al 27 de juny als cines Serra d’Eivissa després de passar, pel teatre municipal de Palma de Mallorca.

El públic nacional i estranger de l’illa podrà gaudir amb els llargmetratges i curtmetratges més actuals de ficció de temàtica gai, lèsbica, bisexual i transsexual.

El divendres, 19 de juny, a les 20:30 hores, la pel·lícula del director suec Casper Andreas, Bewtween Love and goodbye estrenarà la versió eivissenca d’aquest festival que enguany compleix la seua sisena edició. En total, 9 llargmetratges i 24 curts d’un total de 14 països s’exhibiran a Eivissa.

Un any més, i avalat per l’èxit de les edicions precedents, el certamen, conegut popularment como Festival del Mar, plenament consolidat, es convertirà en referent internacional del cine LGTB. Els aficionats al cine eivissencs podran assistir a l’estrena de tot tipus d’històries en forma de comèdia, drama o musical, amb el denominador comú del respecto a la diversitst afectiva i relacional.

Les pel·lícules escollides per a concursar optaran en el Festival a cinc guardons: Millor Llargmetratge, Millor Curtmetratge, Millor Actor, Millor Actriu i Millor Guió.

Aquest festival aposta per la vigència de la transmissió i foment dels valors fonamentals de convivència i integració entre diferents formes de ser i de sentir mitjançant el cine.


+ INFO: www.ibiza-films.com

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK