EL DIA DEL PEDAL A EIVISSA

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Evissa, Rafel Ruiz, juntament amb el tècnic d’Esports, Lluís Lliteras, ha presentat a les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports el programa d’activitats que s’ha preparat amb motiu del Dia del Pedal.

La celebració tindrà lloc el proper diumenge, dia 8 de novembre, a partir de les 11:00 hores, amb punt de concentració  i sortides al bulevard Abel Matutes.
Per a celebrar el Dia del Pedal s’han programat diversos circuits i activita. Tothom que ho desitgi es pot inscriure de forma gratuïta als punts d’inscripció i informació  que estaran situats  a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Els 1.000 primers inscrits seran obsequiats amb una samarreta de la diada.

A les 11.00 del matí començarà un circuit urbà d’11 quilòmetres per a tots els públics. Cinc minuts més tard  es donarà sortida al circuit infantil, de 5km, per bicicleta de dues rodes i nens d’entre 5 i 10 anys (que hauran d’anar acompanyats d’un adult). A les 11:10 hores es posarà en marxa el circuit baby de 600 metres en tricicle o bicicleta de quatre rodes pels més petits.

Entre les 11:30 i les 12:30 hores tindrà lloc a la plaça d’Antoni Albert i Nieto un circuit d’educació vial, seguit d’una berenada saludable organitzada pel programa Thao Salut Infantil en col·laboració amb la regidoria d’Educació. Aquest programa, que es desenvolupa dins l’àmbit nacional, vol inculcar entre els més joves uns hàbits d’alimentació saludable. Així,  tots aquells pares i mares que ho desitgin podran acostar-se al punt d’informació Thao situat a la plaça. Com a cloenda de les activitats es celebrarà un sorteig de bicicletes i altres premis entre tots els participants.

També s’ha volgut agrair l’ajuda de tots els col·laboradors i voluntaris, uns seixanta, en especial als alumnes de  l’IES Algarb i els clubs de ciclisme del municipi, que s’encarregaran de fer més segur el recorregut en l’edició d’enguany.  Ruiz ha explicat que s’aprofitarà la diada per començar a informar sobre la posada en marxa de la primera Escola Municipal de Ciclisme, un projecte molt ambiciós que tindrà la seva seu al barri de Ca n’Escandell. Segons el regidor,  “és un punt  que no ha estat triat a l’atzar, si no amb tota la intenció, ja que és precisament a aquest barri on es concentren el major nombre d’usuaris de bicicleta del municipi”.

En darrer lloc, el regidor de l’Ajuntament d’Eivissa ha demanat la màxima col·laboració de tots els conductors de vehicles motoritzats, per tal que s’abstinguin de circular per la ciutat entre les 10:15 i les 12:45 hores, temps estimat per a l’acabament del circuit ciclista.

+ INFO: www.illesport.com

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK