PROPIETAT INTEL·LECTUAL I MÚSICA A EIVISSA

La delegació de la Universidad nacional de edicación a distancia (UNED) a Eivissa i el Consell posen en marxa el curs sobre Derecho a la cultura, propiedad intelectual y música. 

Està finançat per l’Ibiza music cluster i compta amb classes presencials, que es celebraran en es Polvorí (Dalt Vila) els dies 19, 20, 26 i 27 de febrer, a més de classes a distància.

PROGRAMA DEL CURS 

Està obert a totes les persones interessades així com a l’alumnat universitari i al professorat. Aquest rebran crèdits de lliure configuració. L’impulsor del curs, l’Ibiza music cluster va rebre el reconeixement d’excel·lència per part del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç el juny de 2009.

El preu de la matrícula és de 50 euros i el termini d’inscripció resta obert fins el 19 de febrer en la delegació de la UNED, a l’edifici polivalent de Cas Serres. Hi ha una bonificació del 50 % a les persones inscrites en el Cluster.

El curs ha estat presentat pel conseller de Cultura, Marià Torres; el secretari de Presidència ipromotor del Cluster, Paco Medina i el delegat a Eivissa la UNED, Gabriel Torres Chalk.

El curs abordarà diversos aspectes de la propietat intel·lectual referits a la creació i producció musical. Amb un explícit objectiu formatiu que aprofundeix en la propietat intel·lectual i en la vida musical, al que respon una part àmplia dels continguts dels mòduls i programes.

Aquest curs pretén plantejar, en aquest primer mòdul, un marc de reflexió històric i constitucional per a la comprensió i el debat envers la funció cultural de la propietat intel·lectual.

Així, s’oferiran els conceptes generals de la propietat intel·lectual, en especial de la música, però també s’aprofundirà en els aspectes específics tant de l’obra musical como de la gestió dels drets inherents a ella.

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK