TORNA SA TRENCADA DE PINYONS DE TOTS SANTS

El grup de rumba catalana Dijous paella farà cantar i ballar  a tothom que s’apropi a la festa.


Enguany l’Institut d’estudis eivissencs (IEE)  torna a convidar socis, sòcies, i simpatitzants a la festa de Sa Trencada, que enguany es celebra a Sant Llorenç de Balàfia, el diumenge 31 d’octubre.

L’any passat l’IEE es va proposar recuperar una festivitat que en els darrers anys s’ha vist deixada de banda per altres costums aliens a la nostra cultura, com ara Halloween, celebració americana d’origen cèltic que donada la brutal difusió s’ha anat assumint com a pròpia entre els més joves.

Entre les diferents activitats, a més de la trencada i menjada de fruit secs, hi trobam la visita al centre d’interpretació de Els Amunts, contacontes, bunyolada i l’actuació del grup Dijous paella.

Dijous Paella és una formació que té com a finalitat fer cantar i ballar el públic. La seua música, amb una clara influència de la rumba catalana, i els texts des dels més divertits i desenfadats fins a la poesia musicada, són la clau per ficar-se el públic a la butxaca. L’afany d’innovar en noves sonoritats i colors, barrejant instruments acústics de camps molt diversos com la cobla, el flamenc o la rumba, fa que s’aconsegueixi una estètica original, elegant i moderna alhora. Aquest tret diferencial és també una de les claus de l’èxit de la banda.

Els seus components són:

Àgata Casas

Veu
Dani Calabrita Guitarra i banjo
Eric Herrera Trombó
Joan López Caixó
Marc Serrats Guitarra
Miquel Rojo Trompeta
Albert Vila Contrabaix
VEURE ACTUACIÓ DE DIJOUS PAELLA

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK