HISTÒRIA I POESIA A CAN VENTOSA

Aquesta és una iniciativa que es durà a terme durant diversos dimarts i dijous de desembre i gener a la sala Marià Villangómez de la biblioteca de Can Ventosa, a Vila, amb la qual l’Ajuntament d’Eivissa intentarà apropar a la ciutadania diversos aspectes de la història i de la literatura de les Illes.

En aquest sentit, es duran a terme dues conferències, dos recitals i una presentació de llibres. 

Alguns dels conferenciants i dels poetes que protagonitzaran els recitals, com Cristina Amanda Tur, Bartomeu Ribes, Toni Roca, Julio Herranz, Joan Murenu, Carles Fabregat i Jean Serra, han estat presents en la compareixença davant els mitjans de comunicació i han explicat breument en què consisteix la seva participació. A més, també ha assistit Inés Sarmiento, l’artista que explica històries als nens a les ‘Tardes del conte’.

‘Tardes d’Història, tardes de poesia’ comença aquest dijous a les 20.30 hores amb la conferència de Cristina Amanda Tur ‘Tres crims a Vila’. Continuarà el dimarts 13 de desembre a la mateixa hora amb el recital poètic realitzat en homenatge a Blai Bonet, el naixement del qual es compleixen aquest dia 85 anys, i Miquel Martí i Pol. Helena Alvarado, Emma Segura, Roca, Ribes i Fabregat llegiran alguns poemes d’ambdós autors.

La següent conferència, ‘Viure Captiu a l’Eivissa medieval i moderna’, de l’historiador Antoni Ferrer Abárzuza, que ha escrit una tesi sobre el tema, tindrà lloc el 15 de desembre. Ja al gener, el dia 10, i amb motiu del 99 aniversari de Marià Villangómez, es durà a terme un recital poètic en el seu honor a càrrec de Julio Herranz, Josep Marí, Joan Murenu, Jean Serra i Vicente Valero.

Finalment, el 19 de gener se celebrarà la presentació dels llibres: ‘Els casos més espaterrants de l’inspector Tellini Alpesto’ i ‘Mai no moriràs, Gilgamesh!’, de Pere Morey.

+ INFO: www.ibizarts.es

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC