AMB PROU FEINES UN PUNT EN LA JORNADA A SEGONA ‘B’

Els tres equips balears del grup 3 de la segona divisió B toquen fons. L’Eivissa va caure per 2-4 davant l’Atlètic Gramanet i la Penya Deportiva Santa Eulàlia només va salvar un punt de local davant el Badalona, per 1-1, el diumenge. I, tot i que l’Atlètic Balears es va imposar 3-2 al Barcelona B, sols suma 21 punts i es manté de fanalet de la classificació. En penúltim lloc marxa l’Eivissa i la Penya amb 22 es situa antepenúltim. Sens dubte balanç negatiu després de complir-se la jornada 23.

Davant unes 300 persones la Penya Deportiva Santa Eulàlia va sortir al camp de lloc amb la plena disposició de fer-se amb el control del partit i amb un joc modest però efectiu va poder avançar-se en el marcador i amés tancar les seues darreres línies.

Amb un fort vent i amb la pluja sobre el municipal de Santa Eulària, els primers 45 minuts de joc varen transcórrer inclinats a favor dels locals, especialment amb un joc de contenció en les darreres línies i un poc embolicat en el centre del camp. Els visitants varen sentir la pressió local i es mostraren especialment incòmodes en el camp de joc, però tot i així no desmaiaven en el seu afany de sorprendre l’equip de Luis Elcacho.

Després dels 13 minuts de joc del segon temps el Badalona va aconseguir el seu propòsit, emparellar el resultat i traslladar la pressió als locals. La Penya va caure en la trampa i els canvis de jugadors no el varen donar resultat. El col·legiat va muntar un festival de al manco una dotzena de targetes grogues que varen acabar minant les intencions d’atac del conjunt local. Tot i així una travesser en la porteria rival va ofegar el crit de gol de l’equip penyista que va començar a jugar en contra del temps. L’ingrés del juvenil Ramírez va donar moviment a l’atac, però gairebé no va poder assentar-se sobre el terreny de joc quan el col·legiat va decretar tres minuts més d’allargament, els quals varen passar lentament però sense cap transcendència