Cartellera del 16 al 22 de gener de 2009

Aquesta setmana s’estrena el drama Siete Almas interpretat per en Will Smith i que interpreta a un agent fiscal deprimit pels errors comesos al llarg de la seva vida…

DESCARREGAR PDF

SIETE ALMAS
Multicines Eivissa: 17:50h-20:15h-22:35h
Cine Serra: 15:45h-18:00h-20:20h-22:45h

EE.UU. Drama.
Direcció: Gabriele Muccino.
Interpretació: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy, Barry Pepper, Elpidia Carrillo y Robinne Lee.

Will Smith interpreta a Ben Thomas, un agent fiscal americà que està deprimit pels remordiments de consciència degut als errors del seu passat. Ben intentarà compensar aquests errors ajudant als demés, però quan troba a Emily, una dona amb una dolentia de cor, s’enamora de ella, complicant els seus projectes i posant del revés la seva visió de veure la vida.

NO RECOMANADA A MENORS DE 13 ANYS.

LA SEMILLA DEL MAL
Multicines Eivissa: 18:05h-20:20h-22:40h

EE.UU. Thriller sobrenatural.
Direcció: David S. Goyer.
Interpretació: Odette Yustmann, Gary Oldman, Meagan Good, Idris Elba, Cam Gigandet, Jane Alexander, James Remar i Carla Gugino.

Casey Beldon odia la seva mare per haver-la abandonat de petita. Però arrel d’una sèrie de fets inexplicables, Casey comença a veure clar perquè se’n va anar. Perseguida de nit per somnis horripilants, i de dia per fantasmes torturats, no li queda més remei que acudir al mossènyer Sendak per trobar una solució. Casey aconsegueix descobrir que la maledicció familiar és originària de la Alemanya nazi: es tracta d’una criatura capaç de introduïr-se a dintre de qualsevol ser vivent, i que es fa més fort en cada possessió. La maledicció segueix el seu camí.

NO RECOMANADA A MENORS DE 18 ANYS.

GUERRA DE NOVIAS
Cine Serra: 15:50h-17:40h-19:00-20:50h-22:45h

EE.UU. Comèdia romàntica
Direcció: Gary Winick.
Interpretació: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen, Steve Howey, Chris Pratt i Kristen Jhonston.

Liv i Emma son dues amigues íntimes que duen molt de temps planejant cada detall de les seves respectives noses. Al primer lloc de la seva llista de “indispensables” hi ha una cerimònia en la destinació suprema de totes les núvies de Nova York: l’Hotel Plaza. Ara, als 26 anys d’edat, ambdues estan a punt de casar-se; de fer realitat els seus somnis i de viure felices i menjar perdius. O a la millor, no…

TOTS ELS PÚBLICS.

EL LINCE PERDIDO
Cine Serra: 16:15h-18:20h

Espanya. Animació.
Direcció: Manuel Sicilia i Raúl García.

Llarg metratge d’animació en 3D que combina la gràcia i l’aventura en una història amb fons ecològic en la que un grup d’animals tracta de fugir de les xarxes d’un caçador sense escrúpols. Félix, el protagonista, és un linx que creu que la seva mala sort és la raó de que la seva espècie estigui en perill d’extinció. Després d’haver passat per diversos centres  de recollida d’animals, la seva arribada a l’Acebuche (Parc Natura de Donyana) li depararà grans sorpreses.

TOTS ELS PÚBLICS.

QUARENTINE
Multicines Eivissa: 17:20h-19:15h-21:05h-23:00h

EE.UU. Thriller.
Direcció: John Erick Dowdle.
Interpretació: Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Greg Germann, Steve Harris i Dania Ramirez.

Per un “reality show” referent a la gent que treballa mentrestant la resta del món dorm, la reportera Ángela Vidal i el seu càmara, Scott, reben la missió de cobrir el torn de nit d’un destacament de bombers de Los Ángeles. Després d’unes hores sense incidents, una crida de socors en la mitjanit els porta a un bloc de pisos del centre de la ciutat. La policia ja ha arribat al lloc en resposta als crits esquinçadors que venien de la tercera planta de l’edifici. Entusiasmada per el impacte de l’escena, Àngela i Scott decideixen gravar-ho tot. Ben aviat descobreixen que la dona de l’edifici ha set infectada per un element desconegut.

NO RECOMANADA A MENORS DE 18 ANYS.

DÍ QUE SÍ
Cine Serra: 16:00h-18:00h

EE.UU. Comèdia.
Direcció: Peyton Reed.
Interpretació: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Terence Stamp i Sasha Alexander.

Carl Allen és un home que s’inscriu en un programa de autoajuda que es basa en el principi de dir sempre que “si” a qualsevol cosa… al que sigui. Al principi, alliberant el poder del “si”, la vida de Carl es transforma de forma inesperada i emocionant, però molt prest descobreix que obrir la vida a totes les possibilitats també pot dur desavantatges.

TOTS ELS PÚBLICS.

GOMORRA
Cine Serra: 20:05h-22:45h

Itàlia. Drama.
Direcció: Matteo Garrone.
Interpretació: Toni Servillo, Gianfelice Imparato, Maria Nazionale, Salvatore Cantalupo, Gigio Morra, Salvatore Abruzzese i Marco Pastor.

Poder, odi i sang. Aquests son els valors als que tenen que enfrontar-se cada dia els habitants de les províncies de Nàpols i Caserta. Quasi mai es pot triar, quasi sempre estan obligats a obeir les normes de la Camorra, i sols els més afortunats poden pensar en dur una vida “normal”, Cinc històries s’entrellacen en aquest paisatge violent, un món sense pietat, aparentment allunyat de la realitat, però ben arrelat en aquesta terra.

NO RECOMANADA A MENORS DE 18 ANYS.

CUESTIÓN DE HONOR
Cine Serra: 20:25h-22:45h

EE.UU Drama, Thriller.
Direcció: Gavin O’Connor
Interpretació: Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight, Noan Emmerich, Jennifer Ehle, John Ortiz i Franz Grillo.

Quatre policies de la ciutat de Nova York han estat assassinats. El cap de detectius de
Manhattan, Francis Tierney, Sr., li demana al seu fill, el detectiu Ray Tierney, que es faci
càrrec de la investigació. Ray es fa càrrec del cas a posta que els policies morts
van estar sota les ordres del seu germà, Francis Tierney, Jr., i van ser companys del seu cunyat, Jimmy Egan. A mesura que Ray s’endinsa més i més en el cas, es dóna compta
que algú havia informat els traficants de droga que els policies els trepitjaven
els talons.

NO RECOMANADA A MENORS DE 18 ANYS.

ROCKNROLLA
Multicines Eivissa: 18:05h, 20:20h, 22:40h

Regne Unit. Acció-comèdia.
Dirección: Guy Ritchie
Interpretación: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba, Tom Hardy i Karel Roden.

"RocknRolla" és un arriscat viatge al crim i els baixos fons del Londres contemporani, on el sector immobiliari ha desbancat a les drogues com el major mercat, i els delinqüents són els seus protagonistes més actius. Però per a tot el que vulgui entrar en ell -des del delinqüent   fins al tèrbol bilionari rus Uri Obomavich- ha de passar per un únic home: Lenny Cole.


NO RECOMANADA A MENORS DE 18 ANYS.

THE SPIRIT
Multicines Eivissa: 19:00h-21:00h-23:00h
Cine Serra: 20:30h-22:40h

EE.UU Acció.
Direcció: Frank Miller
Interpretació: Gabriel Macht, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Eva Mendes, Dan Lauria, Paz Vega i Scarlett Johansson.

"The Spirit" és la història de Denny Colt, un policia que va ser assassinat i que misteriosamente torna a la vida com el lluitador emmascarat contra el crim anomenat Spirit. Determinat a mantenir a la seva Central estimada City sana i estàlvia, Spirit persegueix els dolents de Central City des de les ombres i busca acabar amb el pitjor de tots ells: el psicòtic megalómano conegut com Octopus. Malgrat l’ocupat que el manté aquesta missió, l’enlluernador guerrer sempre se les arregla per tenir temps per a les belles dones, encara que mai no està segur de si elles volen seduir-lo, estimar-lo o matar-lo. Però hi ha una dama que mai no el trairà i a qui sempre serà fidel: Central City, la metròpoli vella i orgullosa on va néixer… dos vegades.

NO RECOMANADA A MENORS DE 7 ANYS.

AUSTRALIA
Multicines Eivissa: 19:15h-22:15h
Cine Serra: 19:00h-22:00h

EE.UU y Australia Drama.
Dirección: Baz Luhrmann
Interpretación: Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham i  Bryan Brown.

Ambientada en l’Austràlia del nord, en un període anterior a la Segona Guerra Mundial, "Austràlia" ens presenta a una aristòcrata anglesa que hereta un enorme ranxo. Però quan un grup de barons anglesos intenten apoderar-se de les seves terres, la dona decidirà unir les seves forces amb un jove perquè l’ajudi a transportar el seu bestiar al llarg del més perillós territori australià, arribant fins a Darwin, un lloc que està sent atacat pels japonesos.

NO RECOMANADA A MENORS DE 7 ANYS.

EL VALIENTE DESPERAUX
Multicines Eivissa: 17:10h
Cine Regio: 18:00h

ESPANYA I ARGENTINA Animació comèdia.
Direcció: Catherine Hardwicke.
Interpretació: Claudia Fontán, Manuel Manquiña, Mathias
Sandor, Camila Riveros y Javier Lorenzo.

Fa temps, en el llunyà regne de Dor, flotava la màgia en l’aire, tots reien amb ganes i hi havia litres i litres de deliciosa sopa. Però una terrible desgràcia va destrossar el cor del rei, va omplir la princesa d’enyorança i va deixar el poble sense sopa. Va desaparèixer el sol. El món es va tornar gris. No quedava esperança fins a que… va néixer Despereaux Tilling. Despereaux, un diminut ratolí amb enormes orelles, és massa gran per al petit món que l’envolta. Refusa acceptar una vida governada per la debilitat i el temor, i es fa amic d’una princesa cridada Esperança, que li ensenya a llegir llibres (en comptes de rosegar-los) on es
parla de cavallers, dracs i dolces donzelles. Acaben fent-lo fora de la societat ratonil per voler ser més que un ratolí i es fa amic d’un altre marginat, la rata Roscuro, que també vol sentir els contes de cavalleria. La princesa rebutja l’amistat que li brinda Roscuro, pel que aquest es converteix en una autèntica rata i planeja venjar-se amb l’ajuda de Mig, una criada que desitja ser princesa. Quan la princesa Esperança desapareix,
Despereaux descobreix que només ell és capaç de salvar-la i que fins al ratolí més diminut
pot reunir el valor d’un cavaller de brillant armadura.


TOTS ELS PÚBLICS.

+INFO: www.lacartelera.si

GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK