CICLE: CINEMA D’HIVERN EN SANT ANTONI…

Al fred hivern, ve de gust més estar sota terrat… i si et trobes assegut, contemplant una bella pel·lícula de cinema alternatiu i per només dos euros, la satisfacció és més plena…

Ja ha començat!  el cicle "Cinema d’Hivern" que es realitza en versió original subtitulat al castellà, al cine Regio de Sant Antoni…

 

PROGRAMACIÓ

 


DIMECRES, 17 D’OCTUBRE – 21:00 H.
“LA VIDA DE LOS OTROS” V.O.S.E.
La vida de los otros (Das Leben der Anderen) és un pel·lícula alemanya guanyadora de l’Òscar el 2006. El capità Gerd Wiesler (Ulrich Mühe) és un oficial extremadament competent de la Stasi, la totpoderosa policia secreta del règim comunista de l’antiga República Democràtica Alemanya. Però, quan el 1984 l’encomanen que espiï a la parella formada pel prestigiós escriptor Georg Dreyman (Sebastian Koch) i la popular actriu Christa-Maria Sieland (Martina Gedeck), no sap fins a quin punt aquesta missió influirà a la seua pròpia vida.

DIMECRES, 31 D’OCTUBRE – 21:00 H.
“EL ARCO” V.O.S.E.
Un vell pescador (Jeon Sung-hwan) viu en mig de la mar amb una jove (Han Yeo-reum) a la que va recollir quan era una nena. El vell pescador espera que ella compleixi 17 anys per a casar-s’hi. Mentre tant, prepara la dot, la protegeix contra els homes que venen a pescar al seu vaixell i intenten aprofitar-se d’ella. La seua única forma de protegir-la és disparant amb l’arc, un arc que també li serveix per a endevinar el futur i com a instrument musical. Un bon dia, un grup de pescadors desconeguts puja al vaixell, entre els quals es troba un jove universitari (Seo Ji-seok).DIMECRES, 14 DE NOVEMBRE – 21:00 H.
“FUEGO” V.O.S.E.
En una família tradicional india, de classe mitjana, conviuen els dos germans amb les seues respectives esposes. Radha, l’esposa del major d’ells, és l’ànima de la casa i l’encarregada del seu manteniment, està casada amb un home que ha decidit la castedat com a opció religiosa. Sita, esposa del germà menor, és una dona jove, amb un matrimoni de conveniència al qual no és feliç i amb idees contraries a la tradició. Quan la Sita arriba a la casa, la seua relació amb Radha es torna més i més profunda.DIMECRES, 28 DE NOVEMBRE – 21:00 H.
“AGUA” V.O.S.E.
La història ocorre el 1938, a l’Índia colonial, en ple moviment d’emancipació liderat per Mahatma Gandhi. Segons les creences hindús, quan una dona es casa, es converteix en la meitat de l’home. Per tant, si ell mor, es considera que la meitat de l’esposa ha mort. Els llibres sagrats diuen que una viuda té tres opcions: casar-se amb el germà més jove del seu marit, cremar amb el seu marit o portar una vida de total abnegació. Es celebra una boda que ben podria ser un enterrament: casen a Chuyia (Sarala), una nena de 8 anys, amb un moribund que mor aquella mateixa nit.DIMECRES, 12 DE DESEMBRE – 21:00 H.
“EN EL MUNDO A CADA RATO” V.O.S.E.
Es compon de cinc històries que aborden les cinc prioritats d’UNICEF: l’educació de las nenes, el desenvolupament integrat a la primera infància, la immunització, la lluita contra el VIH/SIDA i la protecció contra la violència, l’explotació, i la discriminació: "El secreto mejor guardado", "La vida efímera", "Las siete alcantarillas", "Hijas de Belén" y "Binta y la gran idea".

DIMECRES, 26 DE DESEMBRE – 21:00 H.
“VETE Y VIVE” V.O.S.E.
1984. Milers de refugiats africans procedents de vint-i-sis països arriben als campaments de Sudan. A instàncies d’Estats Units i Israel s’ha posat en marxa un vast projecte (Operació Moisés) per a portar als jueus etíops (falashas) a Israel. Una mare cristiana convenç al seu fill de nou anys per a que digui que és jueu i així salvar-li de la fam i d’una mort segura. El nen arriba a la Terra Promesa. Oficialment és orfe i l’adopta una família sefardita francesa fincada a Tel Aviv. Creix amb el temor de que descobreixin el seu secret, no es jueu ni orfe, només és negre. Descobrirà l’amor, la cultura occidental i el judaisme per una banda, i el racisme i la guerra als Territoris Ocupats per l’altra. Es convertirà en jueu, israelita, francès i tunecí, una autèntica torre de Babel humana. Però mai oblidarà a la seu autèntica mare, la que es va quedar al campament, i sempre somiarà amb trobar-la de nou.

Lloc: Cine Regio
C/ Barcelona, 5 – 07820 Sant Antoni de Portmany
Telf: 971 341 006
Horari: cada 15 dies els dimecres, a les 21:00 h
Preu: 2 €

Més informació:
Soledad Pérez Mesas
Gestora Sociocultural de Tres Serveis Culturals, S.L.
soledadperezmesas@hotmail.com

Tens alguna cosa que aportar? www.forum-click.com