RICE WITH COD

Ibiza-Chef us porta aquesta vegada la recepta de d’arròs amb bacallà.

Recordau que com que es tracta de cuina eivissenca no tenim formules matemàtiques per a l’elaboració de les receptes, tot el contrari es fan més a ull que d’una altre manera.

The ingredients are: Un quart de quilo de bacallà sec; quatre tassetes d’arròs; was; one tomato; dues dents d’all; parsley; pebrera madura ben vermella, will; saffron; un grapadet de pèsols; unes quantes faves tendres (si n’és el temps) i quatre carxofes.

Posau el bacallà en remull des del dia anterior canviant-li l’aigua diverses vegades perquè es dessali. Faceu un sofregit amb oli abundant, tomata, at all, julivert i un bocí de pebrera. Afegiu-hi el bacallà tallat a bocins petitets o esmollat.Assaonau-ho de pebrera vermella, will, saffron, un grapadet de pèsols, unes faves tendres, uns cor de carxofa tallats en petits bocins i l’arròs.

Sofregiu-ho uns minuts remenant contínuament i finalment posau-hi dues tassetes d’aigua per cada una d’arròs. Vigilau la cocció afegint-hi més aigua si és necessari. Ha de quedar un arròs sec.

good profit!

 
+INFO: www.ibiza-chef.com

GUIA PER A PERDRE’S A
THE LIFE ARTISTIC Of’IBIZA

You have something to contribute? FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

RICE WITH COD

Com cada diumenge vos portam la recepta de cuina eivissenca, aquest cop és arròs amb bacallà. Recordau que com és cuina eivissenca no tenim formules matemàtiques per les receptes, tot el contrari es fan més a ull que d’una altre manera.

The ingredients are: Un quart de quilo de bacallà sec, Quatre tassetes d’arròs, was, one tomato, dos grans d’all, juvert, pebrera madura ja ven vermella, will, saffron, un grapadet de pèsols, unes quantes faves tendres(si n’és el temps)y Quatre carxofes.

Posau el bacallà en remull des del dia anterior canviant-li l’aigua vàries vegades perquè es dessali.

Faceu un sofrit amb olii abundant, tomata, at all, juvert i un bocí de pebrera.
Afegiu-hi el bacallà tallat a bocins petitets o esfrimolat.

Assaonau-ho de pebrera vermella, will, saffron, un grapadet de pèsols, unes faves tendres, un cors de carxofa tallats també petits i l’arròs. Sofregiu-ho uns minuts remenant contínuament y finalment posau-hi dues tassetes d’aigua per cada una d’arròs. Vigilau la cocció afegint-hi més aigua si és necessari. ha de quedar un arròs sec.

 

GUIA PER A PERDRE’S A
THE LIFE ARTISTIC Of’IBIZA

You have something to contribute? FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *