RIZ COD

Ibiza-Chef us porta aquesta vegada la recepta de d’arròs amb bacallà.
Recordau que com que es tracta de cuina eivissenca no tenim formules matemàtiques per a l’elaboració de les receptes, tot el contrari es fan més a ull que d’una altre manera.

Les ingrédients sont: Un quart de quilo de bacallà sec; quatre tassetes d’arròs; était; une tomate; dues dents d’all; persil; pebrera madura ben vermella, volonté; safrà; un grapadet de pèsols; unes quantes faves tendres (si n’és el temps) i quatre carxofes.

Posau el bacallà en remull des del dia anterior canviant-li l’aigua diverses vegades perquè es dessali. Faceu un sofregit amb oli abundant, tomata, tous, julivert i un bocí de pebrera. Afegiu-hi el bacallà tallat a bocins petitets o esmollat.Assaonau-ho de pebrera vermella, volonté, safrà, un grapadet de pèsols, unes faves tendres, uns cor de carxofa tallats en petits bocins i l’arròs.

Sofregiu-ho uns minuts remenant contínuament i finalment posau-hi dues tassetes d’aigua per cada una d’arròs. Vigilau la cocció afegint-hi més aigua si és necessari. Ha de quedar un arròs sec.

Bon profit!

 
+INFO: www.Ibiza-chef.com

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *

RIZ COD

Comme tous les dimanches, nous vous apportons la recette Ibiza, aquest cop és arròs amb bacallà. Recordau que com és cuina eivissenca no tenim formules matemàtiques per les receptes, tot el contrari es fan més a ull que d’una altre manera.

Les ingrédients sont: Un quart de quilo de bacallà sec, Quatre tassetes d’arròs, était, une tomate, dos grans d’all, juvert, pebrera madura ja ven vermella, volonté, safrà, un grapadet de pèsols, unes quantes faves tendres(si n’és el temps)y Quatre carxofes.

Posau el bacallà en remull des del dia anterior canviant-li l’aigua vàries vegades perquè es dessali.
Faceu un sofrit amb olii abundant, tomata, tous, juvert i un bocí de pebrera.
Afegiu-hi el bacallà tallat a bocins petitets o esfrimolat.
Assaonau-ho de pebrera vermella, volonté, safrà, un grapadet de pèsols, unes faves tendres, un cors de carxofa tallats també petits i l’arròs. Sofregiu-ho uns minuts remenant contínuament y finalment posau-hi dues tassetes d’aigua per cada una d’arròs. Vigilau la cocció afegint-hi més aigua si és necessari. ha de quedar un arròs sec.

 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *