DANI MORILLO TERMINE LE SITE 33, Dans le premier tour de qualification

L’eivissenc Dani Morillo (21 de janvier 1988) ocupà el lloc 33 de la primera ronda classificatòria dels Jocs Olímpics; una discreta participació que l’enfrontarà a Markiyan Ivashko a la següent tirada. Un esglaó difícil, ja que Ivashko fou sisé al Mundial de Leipzig 2007.

En la primera ronda dels Jocs Olímpics, els arquers competiren dividits en 22 grups. Le 64 arquers llençaren un total 72 fletxes des d’una distancia de 70 mètres. En aquestes tandes, la puntuació perfecta seria de 720 points, però el record masculÍ està en 687, establert per Dong-Hyun Im.

En aquest mateix esport, a la competició femenina per equips, els de Corea del Sud, l’equip format por Sung-Hyun Park, Ok-Hee Yun i Hyun-Jung Joo, s’adjudicaren la medalla d’oro a la prova de tir amb arc per seleccions dels Jocs Olímpics de Pekín 2008.

Hi ha que recordar que l’eivissenc Daniel Morillo és l’únic arquer de l’estat espanyol representant d’aquest esport als Jocs Olímpics, i s’espera que a la següent tirada pugui superar la puntuació de l’ucraïnès i poder seguir endavant amb el somni olímpic.

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LE
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK