LE CLUB CULINAIRE DE IBIZA

Les persones que més en saben de cuina a l’illa es s’organitzen i proposen reunions gastronòmiques amb el fi de millorar el serveveis que ofereixen i posar-se d’acord en tot allò relacionat amb el món dels fogons a Eivissa.

Télévision du chef d'Ibiza ha estat en una d’aquestes reunions culinàries en la qual es va elegir a Nicolas Benvenuti com a president


seulement TvClick,
la première télévision Ibiza…
… qui diffuse via l'Internet

VOIR TV IBIZA CHEF: CLUB GASTRONÒMIC D’EIVISSA

Tot i que la iniciativa està oberta a totes les persones interessades en la gastronomia, en aquesta reunió, realitzada en el restaurant S’Illa des Bosc de Platges de Comte, hi acudiren un vintena de persones directament relacionades amb la cuina com: Oscar Bueno Nilsson, assessor gastronòmic; Pep Torres, cuniner del restaurant Malibú; Bienvenue à Nicolás, mestre pastisser de la Pastelería Mediterránea; o el couner basc Íñigo Rodríguez, de l’Hotel Pacha i recent participant del concurs “Cuiner de l’any”.

Per suposat, no manquen les degustacions. Alors, el xef del restaurant anfitrió, Miguel Cantero, va preparar les noves especialitats que incorpora a la carta aquesta temporada, mentre que Nicolás Benvenuti va aportar alguns dels seus millors postres.
seulement TvClick,
la première télévision Ibiza…
… qui diffuse via l'Internet