ES TOC ACOUSTIC MUSIC DE LA RÉUNION DE LA LANGUE

samedi, 11 de setembre tendrà lloc a Son Servera (Mallorca), la Trobada de Músics per la Llengua que es realitza cada any amb la finalitat de donar a conèixer els grups de les Illes en llengua catalana.

 

cette année,, Es toc acústic hi participa en representació pitiusa

Aquesta trobada anual la fan els músics de les Illes i darrerament es van afegint els dels altres territoris de parla catalana.

Els grups o artistes, ofereixen al públic concerts de 30 minuts del seu treball creatiu actual, propiciant així un coneixement més directe dels músics entre si mateixos. La Trobada és un macro-concert reivindicatiu, obert al públic, que pretén veure junts en un escenari, tant grups molt coneguts com d’altres que estan començant.

Per la seua part, Un son tactile hi participa per primera vegada en aquesta trobada on presentarà cançons que inclouran en el seu disc que gravaran el proper hivern a Eivissa. Aquesta formació, liderada per Ramon Mayol té previst actuar també dins el cicle de concerts de Música al baluard el pròximr 26 de setembre així com al cicle de Música al sol post un divendres del mes de setembre. Els altres components del grup són: Victor Olivera (percussion); Marcela Friedericks i Sergio Izquierdo (guitarres i cors)
+ INFO: www.musicaibiza.com

Ibiza-Click.com

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA DURÉE DE VIE FINE ART À IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK