FOOTBALL FESTIVAL DE IBIZA

Assistiran tres jugadors de la selecció espanyola.

El proper dimecres, 20 de juin, a les vuit i mitja de la tarda al Recinte Firal, es durà a terme la novena edició de la Festa del Futbol, un acte instituït pel Diario de Ibiza al marc del qual es farà entrega dels premis als millors equips i jugadors de totes les categories de balompeu insular i on està prevista l’assistència de 2000 gens

Entre els jugadors de Primera Divisió que cada any convida l’organització per donar més lluentor a la gala s’hi troben tres futbolistes de la selecció espanyola absoluta i que juguen també al València CF de Primera Divisió com són Albelda, Joaquín i Villa. También està confirmada lassistència del component de la plantilla de l’Osuna Izquierdo.

 Igual que en la passada edició, el presentador de la festa serà el periodista de Televisió Espanyola Quique Guasch. En el transcurs de l’acte hi haurà diverses actuacions del ballet Capricorn i del mag Dantés.

El patrocini d’aquest esdeveniment corre a càrrec del Consell Insular i de diverses empreses privades a més del Diario de Ibiza. Impulsor d’aquesta festa que nasqué amb l’espírit de donar suport i promoure l’esport del futbol tant a Eivissa com a Formentera.
 
L’acte es durà a terme dimecres 20 de juin, a les vuit i mitja de la tarda, le parc des expositions.