Posidonia WINS

L’Ajuntament d’Eivissa ha resultat finalista en la primera edició del ‘Premio Acueducto’, fallat avui a Segovia i organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’aquesta localitat.

El Consistori de Vila ha quedat entre els finalistes d’un total de 19 projectes presentats per entitats i administracions de diverses ciutats d’Espanya i d’enclavaments com Malta, Romania i Portugal.

El regidor de Comerç i Turisme, Ignasi Rodrigo, ha representat a la Corporació municipal eivissenca al certamen Segovia, en què ha concursat amb un projecte sobre les visites guiades a la posidònia oceànica.

L’objectiu del premi és reconèixer la iniciativa, originalitat i bones pràctiques en turisme i patrimoni dels projectes desenvolupats per ajuntaments, empreses municipals de turisme, patronats de turisme, regidories de patrimoni històric i cultura, i altres organismes i entitats de dret públic o privat d’Espanya i Europa, que suposin la recuperació de recursos patrimonials per al seu bon ús turístic. El premi es divideix en dues categories: Patrimoni Intangible i Patrimoni Tangible. La proposta eivissenca ha concursat en aquesta última, en la qual s’ha alçat vencedora la iniciativa ‘Los Ríos de Luz de Valladolid’. Mentres que en l’apartat de Patrimoni Intangible, el premi se l’ha endut ‘Sevilla Ciudad de Ópera’.

Rodrigo ha volgut felicitar a tots els que han treballat en la posada en marxa d’aquest projecte, que posa en valor "una part molt important del patrimoni pitiús reconegut per la UNESCO i que es va iniciar en el passat mandat". L’edil ha destacat, plus, la dificultat que hi havia per aconseguir la victòria en una pugna en què "hi ha projectes, com el de Sevilla, que han comptat amb un pressupost de 2 milions d’euros, mentre que el d’Eivissa ha costat 30.000 euros".

Ibiza-Click.com

CULTURE ET LOISIRS EN UN SEUL CLIC