ET DE FEU ROCK SAINT JOAN A JUAN SANT: IVÁN DOMÈNECH I Statuas D SAL

mardi, 24 juin – 22:30 H
PLACE: Sant Joan
Com us hem estat anunciant, la nit de focs serà també una nit de música amb el concert de Stock de Rock i Sabor de Gràcia al parc Reina Sofia. Doncs ara hem de sumar l’actuació al poble de Sant Joan de dos dels grans del pop-rock eivissenc: Iván Domènech i Statuas d Sal.
Per a celebrar el dia del seu poble, aquestes dues bandes donaran a un concert a la plaça. Serà, com diem, una nit de rock i foc. A les 22:30 començarà la música de la mà d’Ivan Domènech , un dels cantautors més reconeguts fora de les nostres fronteres que, acompanyat per la seua banda habitual, ens amenitzarà la vetllada durant més d’una hora amb el seu extens repertori, que inclourà els temes del seu darrer disc “Por una buena sonrisa”. Pop-rock “latinoamb majúscules.

I després de la mitjanit, quan hagin acabat els tradicionals focs, és el torn de la nostra banda de rock per excel·excellence, 500 images, sam.. Poca cosa es pot dir ja d’aquests cinc nois, que continuen al lloc més alt del rock pitiús i pujant, fent-se un lloc en el panorama nacional, havent gravat recentment el seu darrer disc amb la multinacional Sony-BMG. Serà sens dubte un inoblidable repàs per la seua ja dilatada trajectòria, que començà l’any 1994, i que des d’aleshores no ha fet més que créixer en qualitat i rellevància.

Finalement: nit de rock i foc a Sant Joan per a celebrar el seu dia. À ne pas manquer. Nosaltres hi serem.

Par Javier Riera.


 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK