Attività per i giovani di Ibiza

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa un nou tipus de programació al Casal de Joves per al 2011.


quest'anno, novità, s’amplia en duració i horaris dels cursos i dels tallers. questo, el Casal estarà obert de dimarts a divendres de 09:00 A 14:00 e da 16:00 A 21:00 ore, i es podrà escollir entre 9 tipus d’activitats, a més de tots els serveis fixos del Casal.

da 8 de febrer fins al maig del 2011 es programen tallers i activitats al Casal de Joves

Tallers d’idiomes: grups de conversa d’anglès, italià i alemany. En horaris de matí i tarda, durant una hora i mitja, un professor natiu estarà a la vostra disposició per recordar l’idioma i perdre la vergonya.
Tallers d’activitat física: El casal de Joves ofereix classes de pilates, tonificació i activitats físiques variades. Hi haurà dos dia a la setmana de pilates i dos dies de tonificació i estiraments. També es prepararà un grup d’activitat física que es farà els dimecres a la tarda, i de forma gratuïta. Un llicenciat en Educació Física serà l’entrenador personal dels alumnes. Es preveuen fer activitats tant dins de les instal·lacions del Casal com activitats a l’exterior, el Passeig Marítim i el Port d’Eivissa. També inclou diades de patins i bicicletes entre d’altres esdeveniments esportius organitzats des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa
Taller d’escultura: L’escola d’Arts i Oficis ensenyarà, dos matins cada setmana, a fer escultura amb fang, fusta i guix.
Taller de reciclatge: A aquest taller s’ensenya a donar un segon ús a tot allò que no es fa servir. Dues hores de manualitats, aeromodelisme, construcció d’objectes cada dimecres a la tarda.
Break Dance Vilajove: tres dies per setmana a la tarda, el grup de Break Dance Vilajove ensenyarà l’art d’aquesta modalitat de ball.
Taller de ball llatí: Un taller que treballa la musica i el ball i on els alumnes podran gaudir al ritme de la salsa.

Els serveis fixos que disposa el Casal de Joves i que els usuaris poden gaudir de forma gratuïta son els següents:
Sala d’assaig, amb reserva prèvia per telèfon, correu electrònic o presencialment.
4 ordinadors amb Internet i servei d’impressora per a currículums.
Sala de jocs, espai d’esbarjo proveït d’una bateria sordai diferents aparells electrònics per jugar a la Play, Wii i jocs de taula, entre altres activitats més lúdiques.
Sala polivalent, per a reunions, treballs o per realitzar-hi els tallers
Sala de formació amb capacitat per a 8 studenti. Els usuaris també disposen de guixetes individuals, premsa, informació juvenil (lavoro, formativa, lloguers, intercanvis…), connexió a Internet.

Aquest nou període d’activitats al Casal de Joves comptarà amb personal qualificat per a cada taller i amb recursos materials propis. D’aquesta manera les persones usuàries únicament hauran d’abonar la quota del curs o taller.
Les quotes son les següents:
Quotes per activitats segons dies setmanals que s’hi assisteixi:
Activitats d’un dia per setmana————————————————– 10’00€ mensile
Activitats de 2 Giorni a settimana ———————————————- 15’00€ mensile
Activitats de 3 dies per setmana i pilates ———————————– 20’00 € mensile
Activitat de preparació física els dimecres per la tarda- gratuïta

Des de la regidoria de Joventut s’aplica un programa d’avaluació contínua, que permet als responsables del Casal de Joves adaptar la programació a la demanda dels usuaris. El pressupost d’aquesta nova programació és de 3000 EUR. Els interessats poden informar-se de dimarts a divendres, di 9 A 14 e da 16 A 21 hores al Casal de Joves, al telèfon 971 19 30 35 o uncasal@eivissa.es .  També hi ha informació a la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa eivissa.es i afacebook.com/vilajove.

+ INFO: www.mundibiza.com

Ibiza-Click.com

CULTURA E SVAGO IN UN CLICK

Related Posts

scherzo: Corsa da PORQUET
IBIZA-humor: LIBRI IN NEGOZIO VIRTUALE IBIZA
"UNA SERATA CON JOAN MARAGALL", A CAN VENTOSA
APRILE A IBIZA
SANTA RIVER EULÀRIA
"One Heart" IT Polvorí

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Attività per i giovani di Ibiza

El Casal de joves de l’Ajuntament d’Eivissa ha programat les activitats d’aquest trimestre adreçades a la població jove del municipi.

Biodanza, “activitats a la cartao preparació de la Rua de carnaval, o un taller de graffiti són algunes de les propostes

mercoledì, 27 de gener s’inicia un curs de Biodansa, di 12 hores de duració, tots els dimecres de 18:30 A 20:30 ore. Finalitza el pròxim 3 marzo. La Biodansa és un sistema que ens ajuda a conèixer i desenvolupar els nostres potencials a través de la música d’una forma divertida. La pràctica regular dissol les tensions motores cròniques, afavoreix un estat de bon humor, reforca el sistema immunològic, reforca l’autoestima i la valoració del propi cos.

Aquest curs que s’imparteix per primer cop. La proposta va sorgir de l’entitat Chandra Ibiza Sociedad Cooperativa. Es tracta d’un centre de ioga i teràpies naturals que ofereix una gran varietat d’activitats referent a l’oci i el benestar. La monitora d’aquest taller és Mila Lasaosa, llicenciada en Ciències de l’Educació i professora de biodansa per l’escola de la Madrid.

Des de principi de curs s’ha posat en marxa una nova modalitat per suggerir activitats, anomenadaactivitats a la carta", mitjançant la qual el joves proposen una activitat amb un llistat mínim de persones que estan interessades a realitzar-la. A partir del suggeriment, el Casal de Joves comença a preparar l’activitat.

D’altra banda s’està preparant la rua de Carnaval  per al pròxim 14 de febrer i des del dilluns 18 de gener es duu a terme un taller de Carnaval per participar a la rua d’enguany.

Durant el mes de febrer, giorno 9 per la 25 de febrer es realitzarà per segona vegada el taller “Iniciació a la llegua de signesja que es tracta d’una activitat molt demandada. La novetat d’enguany és que la monitora del taller, que va ser contactada a través de la Plataforma Sociosanitaria, és sordmuda.
Pel que fa al mes de març, es durà a terme un taller de graffiti della 3 per la 19 de març i en horari de 18.00 A 20.00 ore.

Alejandro, guanyador del concurs de graffitis d’Underground, va col·laborar en el decorant l’antic col·legi de sa Graduada, seu del programa Underground. Ara es compta amb ell per a que ensenyi als més joves. L’objectiu és que els joves aprenguin l’art del graffiti, entès com una forma d’expressió artística i respectuosa amb el medi. El taller ensenyarà tècniques bàsiques i la història del graffiti.

El preu dels cursos i dels tallers és de 10 € i els menors de 18 anys tenen un descompte del 50%

Ibiza-Click.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Related Posts

LA RUA CARNEVALE IN IBIZA
BILLBOARD DI IBIZA
302 ANNI DI SCULTURA E FOTOGRAFIA
VIAGGIO, IL VIAGGIO
SANTA RIVER EULÀRIA
TRASMISSIONE DI tvclick.tv PER INIZIARE

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *