concerti: QUARTIERE presenta Eivissa: "La voce del mio silenzio"

José Luís Figuereo que dona nom a El Barrio, no és només un intèrpret de cançons, un compositor, un poeta o un cantautor a la vella usança. Pot destacar, i destaca, en cadascuna d’aquestes facetes però es fa més gran en l’equilibri amb el qual ha aconseguit desenvolupar totes elles a l’uníson. La voz de mi silencio, és el seu darrer disc, amb tretze cançons rotundes. La seua poesia recorda a la generació del 98, des de l’Albertí més surrealista, al Lorca més gitano, passant per el Miguel Hernández més apassionat.

L’amor es l’eix i motor de la seua vida, el desamor com a tortura i sentiment tràgic, la mort, el destí, musica, la cultura i les tradicions de la seua terra són les qüestions centrals de les cançons de El Barrio.

El Barrio es un tot-terreny, composa, toca la guitarra i canta. Tres pel preu d’un. Rock andalús i deje Flamenco. Inspiració i veu. Acordes y poesia. Són les característiques que l’han acompanyat des de que El Barrio va posar al carrer el seu primer disc “Yo sueno flamenco il 1996


La voz de mi silencio no es otra cosa que el llanto de alma.
Es un pensamiento oculto, una palabra que nunca salió de la timidez que puse a la hora expresar mi sentimiento.
Navegué por la rima de estos diez años de carrera y asenté mi Norte y Sur en la personalidad que ha hecho que esté aquí todo este tiempo.
Vendo mi alma por amor, sentí celos de los vientos, busqué una ciudad para querer, sufrí el desengaño de una pasión y cuando enero fue mi amante, nunca olvidé a una muñeca muy preciada, por último tuve el sueño de vida sentirme que soy barriero.

9 de febrer al Recinte firal d’Eivissa

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA