Natale TALAIA SA

Els concerts de música i les activitats destinades als nens són els actes més destacats del programa de festes de Nadal de Sant Josep de sa Talaia.

PROGRAMA COMPLET DE NADAL A SANT JOSEP DE SA TALAIA

Entre els primers hi ha la tercera edició del Sobrassada Rock, que comptarà amb l’actuació de Ses Sopris i Arma Sonora el 23 de desembre a Sant Josep, i la Moguda Josefina, giorno 30, que protagonitzarà la Banda Puig. Una festa, aquesta última, ambientada en els anys 80 i amb premis per als millor vestits.

A Sant Jordi, più, s’ha programat la Nit dels Innocents, mercoledì 28, amb l’actuació de Ricardito i la Nit de Rock, il 30, amb el grup 4 bere tazze.

Per als més petits destaca a Sant Jordi, giorno 26, la festa infantil Party Xtmas amb la representació de Volen els somnis, a càrrec de Party Planet i Acrobatl-k i els tallers de Nadal que tendran lloc el 27,28,29 e 30 al CP L’Urgell.

Les festes es completen, più, amb actes esportius com la primera Volta de Bou, una excursió cicloturística des de Cala de Bou a les platges de Comte, que es farà el 26 de desembre i la festa de la UE Sant Josep el 7 di gennaio, tra gli altri.

No faltaran tampoc clàssics com la xacota pagesa, la tercera edició del Tastavins i la representació de Tants en vengueren, a càrrec del Grup de Teatre des Cubells, giorno 3 di gennaio, tot a Sant Agustí.

Hi haurà festes de Cap d’Any a Cala de Bou i Sant Josep i els Reis Mags d’Orient arribaran el dia 5 Nel 19.00 h a Cala de Bou, Nel 19.30 h a Sant Josep i a les 20.00 h a Sant Agustí i Sant Jordi. Al dia següent, 6 di gennaio, Nel 19.00 h visitaran es Cubells.

+ INFO: www.ibizatourist.info
Ibiza-Click.com
CULTURA E SVAGO IN UN CLICK