BIGLIETTI AL BANDAGGIO DI "UN DIO SELVAGGIO"

Ja s’han posat a la venda a Can Ventosa les entrades de l’obra “Un Dios Salvaje”, protagonitzada per Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón.

Es tracta d’una profunda tragèdia, les situacions de les qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia

Dos parelles es reuneixen. El fill una d’elles, de tan sols nou anys, ha pegat al de l’altre en un parc. Decideixen mantenir una entrevista per tal d’arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors tenen un discurs comú de tolerància i comprensió.

Amb la mateixa subtilesa amb la que comença la seva conversa se inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre un poc més gran, i així fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de costat qualsevol tipus d’acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori fins que la lluita comença entre ells mateixos. Tots contra tots.

Reza ha escrit una profunda tragèdia, les situacions de las qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia. sì, deixant intacte el missatge sobre la complexitat en les relacions humanes.
SELVAGGIO UN DIO
autore: Yasmina Reza
Direzione: Tamzim Townsend
artisti: Aitana Sánchez-Gijón, Maribel Verdú, Pere Ponce i Antonio Molero
venerdì, 10 Nel 21:30 hores i
Sabato, 11 aprile alle 19:30 e nella 22 ore
posto: Can Ventosa

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA Di’IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA