L'EBE-PDV a Olesa Espanyol schiacciato e quarto posto nella Lega delle donne

La maquinària de l’EBE-PDV ja està engreixat. L’equip eivissenc, l’únic de les Illes Balears que milita en la màxima categoria nacional del basquet femení, no va tenir pietat de l’Olesa Espanyol i el va esclafar com a un manigot de plastilina, 94-46, en la canxa de Santa Eulària. Les jugadores que dirigeix el tècnic català Jordi Fernández varen jugar el seu millor partit de la temporada fins aleshores i varen aconseguir una contundent victòria que els situa en una meritòria quarta plaça en la classificació.

Va ser un d’aquells partits en els quals tot surt a bé. Amb una defensa fèrria, la segona millor del campionat, les jugadores del bloc de la Vila des Riu varen tancar a la seua oponent el camí cap a la cistella local, varen robar infinitat de balons i varen destrossar a l’Olesa al contracop amb l’actuació estel·lar de la sueca Linnea Liljestrand, que la temporada passada va jugar en el Alvargómez de Guadalajara de Lliga Femenina 2.

La bona política de fixatges duta a terme des del club de Santa Eulària està permetent que David (el PDV) pugui lluitar davant Goliat en igualtat de condicions malgrat que l’eivissenc és un dels clubs que compta amb un pressupost més reduït de tots els que competeixen en la màxima categoria del basquet femení espanyol.

Sabato prossimo, l’EBE-PDV rep a casa a l ‘Honsarribia Irún (partit que serà televisat per la cadena autonòmica IB3), un dels conjunts que a principi de campanya partia amb la banda d’invencible però al que de moment les coses no l’estan sortint com tenia previst. Gran partit, certamente, del que les insulars poden sortir molt reforçades si aconsegueixen vèncer i fer de la seua pista un fortí inexpugnable. Fins ara ningú ha guanyat a Santa Eulària i el cos tècnic no vol que se trenqui la ratxa.