ULTIMO TRIONFO DI IBIZA PRINCIPALE

El teló de la segona ‘Ben el municipal de Can Misses es va tancar el passat diumenge. Escàs públic però amb una digna actuació dels vermellencs. L’Eivissa es va imposar per 1-0 l’Ontinyent. Aquest partit, el penúltim de la lliga va permetre a l’equip local acomiadar-se suman tres punts, tot i que, en realitat no el va permetre sortir del fons de la classificació i como ja es sabia, en la següent temporada, l’Eivissa serà un equip de Tercera categoria.

El primer temps va ser de clar domini dels visitants, que acudiren a l’encontre a l’illa amb la urgència de sumar els punts per intentar ficar-se en la zona d’ascens. La porteria local de José Antonio va ser assetjada insistentment, en especial durant el primer temps que els visitants generaren al manco tres clares ocasions de gol.

Ja en el segon temps i amb algunes variants en les seues files, l’Eivissa es va mostrar amb més ganes de desplegar-se en el camp, i al capdavall el donà resultat. Sobre el minut 65 després d’una confusió en l’àrea petita, finalment Iván García aconsegueix resoldre la disputa enviant la pilota al fons de les xarxes. Solitari gol amb el qual l’Eivissa segella la seua participació en segona ‘B’, en condició de local, i després de mantenir-se per dues temporades en la zona bronze del futbol espanyol.

L’últim partit que definitivament tancarà la temporada, l’Eivissa es desplaçarà a terres hernandianes per a enfrontar-se a l’Orihuela.

La sort de l’altre equip pitiús en la penúltima jornada no va estar del seu costat, amb la complicitat del col·legiat que va sentenciar un penal, la Penya Esportiva santa Eulària va caure en Denia per 3-2. Els albs jugaran l’últim partit a casa, i el municipal de la vila del riu definitivament tancarà el teló d’una temporada dura dels equips pitiusos en segona ‘B’. També els santaeulariencs seran equip de tercera en la següent temporada.

Per Efrain Espinoza

+ INFO: www.illesport.com

GUIDA DI PERDERSI TRA LE 
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA