LA PENYA DEPORTIVA SANTA EULÀRIA SUPERA 0-1 AL VALÈNCIA ‘B’

La Penya Deportiva Santa Eulària, amb un gol de Neftali s’imposa al València Mestalla por 0-1 i demostra la seua clara intenció de remuntar des de la zona del descens per lluitar per la permanència. Amb aquest resultat s’emparella amb 28 punts a l’Osasuna ‘B’, equips que es queden a dos punts de la zona de la permanència, mentre l’Eivissa, va salvar els mobles a Can Misses després que el Vilareal ‘B’ amenaçava amb portar-se els tres punts, després d’un regal arbitral des de el començament del partit que es va saldar amb l’execució de un penal per la visita i l’expulsió del porter local. En l’afició pitiüsa reneix l’esperança de que la permanència és possible.

No transcorrien ni dotze minuts del inici del partit en Can Misses i la terna arbitral ja començava a donar mostres de protagonisme, una entrada de perill del Vilareal ‘B’ sobre la porteria local es va saldar amb la sentencia d’un cop de càstig i l’expulsió del porter. Ja en l’execució va estar Joan Tomás per a posar l’electrònic 0-1. Amb déu homes, amb la pressió de tenir davant seu un equip millor estructurat i amb poc públic, l’Eivissa va poder aguantar la pressió del partit i la seua diferencia numèrica durant la primera meitat, fins i tot en certs moments aconseguí conduir el joc cap al camp rival.

Però el mig camp desprotegit la pilota acabava en possessió de l’equip local, les bandes d’atac dels locals varen ser inexistents i el joc imprecís presagiava un final fatídic pels vermellons. Fins i tot Jerry va començar a perdre les pilotes en el mig camp. Després dels primers 45 minuts, el tècnic Alfredo Santaelena planteja algunes variants en la seu plantilla i especialment notòria és l’ingrés de Diop. En el minuto 58 es produeix un penal en favor de l’Eivissa, i és Juan Carlos Sanz que executa la pena màxima per emparellar l’electrònic.

Amb l’1-1 dibuixat, l’Eivissa aguanta la envestida i especial actuació del porter Manu per tal d’evitar que els visitants novament es posin per davant dels locals. Al final del partit l’equip de Vila salva els mobles, amb un empat que no val per molt per què gairebé acumula 24 punts, i es queda a quatre punts de diferencia del seu vesí de pati, una bretxa que comença a pesar massa a aquestes alçades de la competició.