LA PENYA ESPORTIVA S’IMPOSA AL SABADELL I L’IBIZA-EIVISSA TOCA FONS

RESULTATS JORNADA 11
Penya Esportiva Santa Eulària 4 -0 Sabadell
Alcoiá 4 -0 Ibiza-Eivissa
Atlètic Balears 0 -0
Alzira
Al municipal de Santa Eulària es va segellar el brillant triomf de la Penya Esportiva Santa Eulària per 4-0 sobre el Sabadell, mentre que el veí de pati, l’Ibiza-Eivissa va sucumbir per 0-4 davant de l’Alcoià, després d’un decebedor joc que va estar acompanyat per la lesió de Julien. Amb aquests resultats la Penya Esportiva s’enfila cap a meitat de la classificació i l’Eivissa – Eivissa, toca fons junt amb l’Atlètic Balears.

Adrián Ramos va obrir la ruta al marcador a la Vila del Riu. Els homes de Luis Elcacho ajustats al llibret es van llençar sobre la porteria defensada per Navas en el Sabadell i els primers llançaments del partit donaven fe que la Penya tenia a la brúixola la disposició de seguir la direcció ofensiva, però una desafortunada jugada va culminar amb l’expulsió de Nacho Villodre, deixant l’equip local amb deu homes sobre el terreny de joc. Però res d’això no va detenir la proposta ofensiva de la Penya, al contrari van poder mantenir-se ordenats i amb la mateixa disposició que al començament.

Els primers trenta minuts van ser de domini absolut de l’equip al. David Gallo  va enganxar un cop de pilota llarg que vènia cedit per Ondina i sobre el minut 25, l’electrònic ja marcava el 2-0. Després d’aquest resultat, la Penya va baixar una mica la intensitat dels primers minuts i van ser els visitants els que intentaven controlar els temps. No va ser així. Adrián Ramos, després d’una jugada assajada aconsegueix, amb un tret de més de 30 metres, batre la porteria de Navas.

Els deu homes van poder llegir apropiadament els temps del partit, van dosificar els seus esforços i van retardar les seues files uns quants metres per impedir la recuperació del Sabadell. Així se’n van anar els jugadors al descans. I en la represa, més de la mateixa medicina. Al minut 48 Adrián Ramos va ser derribat dins de l’àrea, i David Gallo, executant el tret amb cama dreta i al costat del pal, va segellar el definitiu 4-0 que va omplir d’alegria als pocs però sorollosos aficionats de la Vila del Riu.

Encara que el Sabadell va reaccionar, cap dels seus intents no va poder canviar la història d’aquest partit. La Penya Esportiva, amb aquesta important fita en les seues aspiracions, acumula 14 punts i podria situar-se al 10è lloc de la taula classificatòria, allunyant-se definitivament dels llocs incòmodes.

Una altra és la sort de l’Eivissa, que a la jornada 11, a terres alcoianes van tocar el fons de la classificació. Els gols de l’Alcoià executats per Mora, Barrena, Negredo i de nou Mora, van deixar als eivissencs mal parats, al final de la classificació compartint els 9 punts amb l’Atlètic Balears.

PRÒXIMA DATA, jornada 12
Ibiza-Eivissa – Lleida
Benidorm – Penya Esportiva Santa Eulària
Ontinyent – Atlètic Balears


Per Efrain Espinoza

 

GUIA PER A PERDRE’S
A LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK