ANNIBAL I S’IBOSITÀ

El dissabte, 22 de novembre a l’auditori del Palau de Congressos de Sta. Eulària, a partir de las 20:00 hores tendrà lloc la presentació del  primer treball publicat de Lluís Ferrer amb una conferència del mateix autor. L’acte serà presentat per la també escriptora eivissenca Iolanda Bonet, autora del pròleg que moderarà el posterior debat en el qual participarà l’historiador Antoni Ferrer Abárzuza i el pintor valencià establert a Sta. Eulària, Manuel Rodríguez Méndez, el qual ha col·laborat en l’obra amb els seus treballs gràfics.

 

En exclusiva per Ibiza-Click, el propi autor ens ha deixat un extracte d’un dels capítols en el nostre fòrum

Es tracta de la primera part d’una trilogia i en aquest capítol d’“Annibal i s’ibosità”, el quarto del llibre, el general cartaginès, narra en primera persona la seua segona trobada amb con el misteriós “ibosità”. En paraules de l’autor, és un llibre que comença i acaba; és a dir, es pot llegir perfectament de manera individual ja que no deixa un final obert a mode de "continuarà" per a enllaçar amb el següent volum, així no es quedarà ningú penjat a meitat de la història, i si a algú no li agrada sempre te l‘opció de passar del segon. 

+ INFO: www.ibiza-arts.com

GUIA PER A PERDRE’S
A LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA
Tens alguna cosa que aportar?: FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

ANNIBAL I S’IBOSITÀ

El sábado, 22 de noviembre en el auditorio del Palau de Congressos de Sta. Eulària, a partir de las 20:00 horas tendrá lugar la presentación del  primer trabajo publicado de Lluís Ferrer con una conferencia del mismo autor. El acto será presentado por la también escritora ibicenca Iolanda Bonet, autora del prólogo que moderará el posterior debate en el que participará el historiador Antoni Ferrer Abárzuza y el pintor valenciano afincado en Sta. Eulalia, Manuel Rodríguez Méndez, el cual ha colaborado en la obra con sus trabajos gráficos.

En exclusiva para Ibiza-Click, el propio autor nos ha dejado un extracto de uno de los capítulos en nuestro foro

Se trata de la primera parte de una trilogía y en este capítulo de “Annibal i s’ibosità”, el cuarto del libro, el general cartaginés, narra en primera persona su segundo encuentro con el misterioso “ibosità”. En palabras del autor, es un libro que empieza y acaba; es decir, se puede leer perfectamente de manera individual ya que no deja un final abierto a modo de "continuara" para enlazar con el siguiente volumen, así no se quedara nadie colgado a mitad de la historia, y si a alguien no le gusta siempre tiene la opción de pasar del segundo.

 

+ INFO: www.ibiza-arts.com

GUÍA PARA PERDERSE

EN LA VIDA ARTÍSTICA DE IBIZA

¿Tienes algo que aportar?: FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *