LA RUA DE CARNAVAL A EIVISSA

Gairebé 2.000 persones s’han inscrit per a participar a la rua de Carnaval al municipi d’Eivissa que es celebra aquest diumenge dia 6 de març, a partir de les 11 hores. 

VEURE VÍDEO DE LA RUA DE CARNAVAL A EIVISSA

La rua  sortirà de l’Avinguda de Santa Eulària i recorrerà els principals carrers de la ciutat: av. De Bartomeu de Rosselló; av. d’Isidor Macabich; carrer de País Valencià i av. d’Espanya  fins arribar al passeig de Vara de Rey. 

A continuació es servirà una gran fideuà popular. Els sous que es recaptin aniran destinats a la Fundació Deixalles per tal de recolzar el comerç just. 

Dijous dia 3 de març comencen els actes previstos de celebració del Carnaval 2011 al municipi d’Eivissa, amb la festa popular del Dijous Llarder al passeig de Vara de Rey. Hi haurà una festa popular de la truita, organitzada per l’associació de sa Capelleta, orquestra i concurs de mariol·los. Es premiarà el millor mariol·lo adult i hi haurà tres premis per a infants. 

El dimarts  8 de març, al passeig de Vara de Rey  a partir de les 17:00  fins les 20:00 hores hi haurà una gran festa infantil amb tallers per als mes petits. Es valoraran les disfresses en un concurs on els mes petits poden guanyar premis, que consisteixen en vals per canviar per jugarois. Els tallers seran molt variats, des de maquillatge infantil, polseres, tallers de carnaval, globoflexia, antifaços, etc. Les activitats compten amb la col·laboració de de l’Escola de Temps Lliure s’Espurna.

Dimecres dia 9 de març a partir de les 20:00 hores al parc de la Pau i amb col·laboració de la l’associació de vesins des Clot es celebra l’enterrament de la sardina. Amb aquesta festa s’acomiada el Carnaval 2011 amb  una torrada de sardines i música en directe.

+ INFO: www.ibizatourist.info

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC