Portmany i Vicent Calbet, de tornada a Vía2

La Galeria Vía2 celebra el seu primer aniversari i ho fa amb un cartell d’excepció .
 
Els artistes eivissencs Antoni María Ribas ‘Portmany’ i Vicent Calbet, ambdós desapareguts, comparteixen espai amb la burgalesa María José Castaño.

Els dos primers ja han visitat la sala de Vila, ho varen fer precisament , amb motiu de la seva obertura ; la tercera ho fa per primera vegada amb obres pertanyents a la seva sèrie ‘Nova York’.

VEURE GALERIA

“La idea d’incloure a  Castaño en aquesta mostra respon a un criteri de sintonia amb els traçats espontanis i descriptius de l’obra de Portmany, que en aquesta ocasió si estarà a la venda” expliquen els responsables de Vía2, Carles Fabregat i Antonio Torres Font.  “Els tres artistes tenen en comú el seu interès per la sobrietat formal , la seva manera d’expressar el màxim amb el mínim d’elements compositius”, afegeixen.


Optimisme
Sobre com ha transcorregut l’any que la galeria acaba de complir , els seus artífexs
són optimistes” La primera etapa transcorreguda ens ha compensat molt els esforços invertits en aquesta iniciativa, especialment des del punt de vista de l’acceptació del públic, que ha acollit de forma formidable totes i cadascuna de les nostres propostes. “Igualment tenen paraules d’agraïments per al sector empresarial,col·laborador en l’edició de catàlegs.  

Portmany, Vicent Calbet i María José Castaño, como se titula la mostra inaugurada el passat dimarts, es podrà visitar fins el proper 31de juliol en la galeria situada en la  Via Púnica.

CARLOS SAN SEGUNDO: Pintures i Colages

Color, color i més color… ficant-se entre les formes rialleres i boges dels traços i retallades de paper que ens recorden a festa i caramel de maduixa.

Fins al 13 de juliol.

VIA 2 – GALERIA D´ART
Via Púnica, 2 – Eivissa 07800
Telèfon i fax: 971 30 09 57
e-mail:
via2galeria@gmail.com

VEURE GALERIA