БИЛЕТЫ В ГРУППУ "ДИКИЙ БОГ"

Ja s’han posat a la venda a Can Ventosa les entrades de l’obra “Un Dios Salvaje”, protagonitzada per Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón.

Es tracta d’una profunda tragèdia, les situacions de les qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia

Dos parelles es reuneixen. El fill una d’elles, de tan sols nou anys, ha pegat al de l’altre en un parc. Decideixen mantenir una entrevista per tal d’arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors tenen un discurs comú de tolerància i comprensió.

Amb la mateixa subtilesa amb la que comença la seva conversa se inicia un canvi d’actitud entre ells. Aquest petit canvi porta a un altre un poc més gran, i així fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de costat qualsevol tipus d’acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori fins que la lluita comença entre ells mateixos. Tots contra tots.

Reza ha escrit una profunda tragèdia, les situacions de las qual, tan extremes com reals, la converteixen en una divertida comèdia. да, deixant intacte el missatge sobre la complexitat en les relacions humanes.
UN DIOS SALVAJE
автор: Yasmina Reza
адрес: Tamzim Townsend
Художники: Aitana Sánchez-Gijón, Марибель Верду, Pere Ponce i Antonio Molero
пятница, 10 имеет 21:30 hores i
суббота, 11 апрель в 19:30 и 22 часов
место: Может Ventosa

+ ИНФОРМАЦИЯ: www.ibizarts.ES

НАПРАВЛЯЮЩИЙ ВЫСТУП К ЗАБЛУДИТЬСЯ В
ХУДОЖЕСТВЕННАЯ ЖИЗНЬ Из’ИБИЦА

Десятки любую вещь, которые приносят? ФОРУМ НАЖМИТЕ