ARRIBA L’HORA DEL PLANETA

El dissabte, 31 de març hi ha programades activitats en tota Espanya

Des de fa sis anys, cents de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seues veus contra el canvi climàtic donant suport a la major campanya de sensibilització organitzada per WWF: l’Hora del Planeta.

A Eivissa, hi haurà una aturada de llum entre les 20:300 i les 21:30 hores

El 2011, més de 5.000 ciutats de 135 països apagaren els llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l’any.

El Consistori d’Eivissa  es suma a aquesta iniciativa apagant, entre las 20:30 i les 21:30 hores, els llums de monuments i llocs simbòlics de la ciutat.

Anar “més enllà de l’Hora” va ser el lema d’aquesta última edició. La campanya va prendre llavors una nova dimensió convidant a la ciutadania a anar més enllà i ha adoptar mesures d’estalvi energètic durant tot l’any. Va ser l’any dels petits i grans compromisos per a crear un model de vida més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

El 2012, WWF vol desafiar al món. Es l’any dels compromisos i els reptes. De les accions en favor del medi ambient durant tot l’any. WWF convida a reptar a amics, familiars, empleats, clients…Què series capaç de fer per a salvar el planeta?

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC