CONCERT D’ANIVERSARI D’EIVISSA PATRIMONI DE LA HUMANITAT

L’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix, aquest diumenge, 26 d’abril a les 20:00 hores a l’espai cultural de Can Ventosa, un concert commemoratiu del 10è Aniversari d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

El programa inclou el Concert per a Piano i Orquestra núm 2. de W.A Mozart interpretat per la pianista solista Elvira Ramon Riera; Célebre Serenata Española de I.Albeniz  en el any commemoratiu del centenari de la seua mort i Obertura Ibicenca  arrenjat per F.Grau Vegara en la que s’interpretaran els temes Jo tenc una enamorada; Sa nostra ciutat d’Eivissa; Bona nit blanca roseta i Sa serena cau menuda

A més també s’oferirà l’estrena a Eivissa de l’obra Fantasía Española composada per Miguel San Miguel pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat. Es tracta d’una suite per a Cor i Orquestra, en tres moviments, en la que també hi co·labora el Cor de la Ciutat d’Eivissa i Tomeu Alcover Riera a la guitarra. 

Fantasia Española  va ser estrenada a Avila al mes de setembre de 2008 en la celebració del 15è aniversari del Grup Ciutats Patrimoni en un acte presidit per la Infanta Dª Cristina. 

El preu de les entrades és de 10 euros. Els estudiants de música tenen descomptes

+ INFO: www.musicaibiza.com

GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK